Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korneckiii

Podobają się Wam takie butki?

Polecane posty

Gość Fajne, ale
ja kupuje w ccc, za te pieniądze nowe, no ale nie ze skórki naturalnej :-(, wiec wiadomo skóra naturalna a sztuczka to roznica, no ale jak ktoś nie ma kasy....

Gość Bluray
ja to nie rozumiem, co z was za matki??? jak wam moze być żal na DOBRE buty dla dziecka??? przeciez w sztucznych buciorach nózka się poci i zniekształca, ccc to chłam, tak samo jak deichman, no chyba ze ze skórki naturalnej, a tymbardziej na zimę!!!!!!!!!!! ja kupuję ecco i geoxy ale o korneckim słyszałam bardzo dobre opinie, mocne wytrzymałe buciki, dobra skórka, wg mnie warto.

Gość są skrajnie obrzydliwe
moja córka od zawsze nosi primigi i naturino- nigdy nie miała problemów ze stopami i jako jedyna w grupie w przedszkolu nie chodzi na gimnastykę korekcyjną, bo też jako jedyna (!) nie ma płaskostopia :o drogie mamy, kupcie tańsze/używane ubranka, ale nie kupujcie butów po innym dziecku!!!!!!!!!! nie rusza mnie argumentacja, że przecież my też chodziliśmy w jednych butach ze starszym rodzeństwem, bo u mnie w rodzinie nikt tak nie robił i każde z nas miało swoje buty! 🖐️

Gość radiooooo ZZZ
ja też bym kupiła , tymbardziej , ze za ponad połowę ceny, widzialam takie same po 110 w sklepie... Ja mojej córcie też kupilam Korneckiego na zimę, polecam, mierzcie tylko dokladnie długośc w kladki, bo musi być zapasik, pozdrawiam

nie przejmuj się komentarzami, jak cię nie stać to nie kupuj nowych, albo kup w ccc. Ja chodziłam w butach ani nie ze skóry, ani nie nowych i jakoś nic mi się nie stało.

Gość Szewcowa
Używane-ściorane-znoszone a używane ale jak nowe to roznica, no i duze znaczenie ma wiek dziecka, bo 23 rozmiarek to około roczna dzidzia, to cóz taka malizna się nachodzi? Jeszcze w zime? A te w sklepie badziewy, twarde to tez w sumie jak uzywane bo przymierzane i chodzone po sklepie haha, ja tam nie mam oporów, fakt nie rozumiem ludzi którzy kupuja po 40zeta uzywane, znoszone, wytarte adidaski markowe dla dzieci, bo to juz wiochą zalatuje, ale bucik jak nowy, ze skórki naturalnej dla dzieciaczka, który jeszcze nie chodzi i nie zdązy pokrzywić to nie widze problemów. ps śliczne te butki i mają w srodku kozuszek, wiec cieplutkie,a skóra naturalna odycha, ja bym wzięła.

Gość Magda i Lenka
śliczne te buciczki, do wszystkiego pasują, ja bym wzięła. Dla mnie geoxy sa trochę przereklamowane a cena kosmiczna, za tyle to nawet sobie butów nie kupuję.

Gość A takie
kozaki to na jesień czy zimę?

Gość Mamcia Kornelinki
zdecydowanie na zimę, są cieplutkie i mają kożuszek w środku.