Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dieta_karoli

dlaczego w 1 tygodniu schudłam 2 kg a w 2 już nic nie spada??

Polecane posty

Gość dieta_karoli

czym to jest spowodowane?

Gość wy nie macie nic innego
utratą wody w organizmie 🖐️

Gość dieta_karoli
no ok, to w 1 tygodniu a w drugim już całkiem nic?

kilogramy tak szybko nie leca. teraz utraciłaś wodę , pozniej bedą pomału spadac kg. jezeli diety nie zaprzestaniesz to pomału polecą dodatkowo trzeba tez cwiczyc

jaka to dieta?

Gość dieta_karoli
niskokaloryczna będę ćwiczyć ale na razie nie mogę bo mam sporo stresów w życiu i całkowity brak czasu

Gość 3 lata temu 180 zl
pierdzielenie o szopenie ja w pierwsze 10 dni schudlam 3 kg i centymetr pokazal 2 cm mniej w udach 4 cm mniej w talii i 3 cm mniej w biodrach a nastepnych tygodniach chudlam juz po 1 kg bawia mnie te teksty o utracie wody bo niby jak to wyjasnicie ze co jak ktos sie odchudza to co wiecej sika czy mniej pije ze waga to utrata wody ?? bzdury jak nic bo ilosc wody w organizmie zawsze jest procentowo taka sama chudnie sie na poczatku wiecej bo organizm doznaje terapii szokowej i spala zmagazynowany tluszcz a po czasie uczy sie byc na diecie jest to dla nieog norma wie ze nastaly ciekzie czasy i trzeba wykorzystac kazda forme energii

Gość dieta_karoli
a nie pomyłka :) moj kolega z ławki powiedział "jak to nic nie spada? twoje gacie spadły na dyskotece"

bawia mnie te teksty o utracie wody bo niby jak to wyjasnicie ze co jak ktos sie odchudza to co wiecej sika czy mniej pije ze waga to utrata wody ?? hahahaha dobre dobre.

Gość dieta_karoli
ważyłam 11.10 - 57kg, po tygodniu, 18.10 waga pokazała 55 teraz mija drugi tydzień a cały czas jest to pieprzone 55!

Gość do 3 lata temu 180 zl
a mnie bawia takie idiotki jak ty ;/ Kazdy lekarz czy to amerykanski czy z afryki ci powie ze najpier organizm gubi wode;/

Gość 3 lata temu 180 zl
dieta_karoli waga sie nie sugeruj ona czasem staje czasem szybko leci zmierz sie i to jest wyznacznik czy chudniesz czy nie

Gość 3 lata temu 180 zl
do 3 lata temu 180 zl jakies teorie pseudonaukowcow potrafisz przytoczyc to teraz je wyjasnij z laksi swojej bo ja nie wiem moze czlowiek wiecej paruje i traci te wode ?? no jak to jest WYJASNIJ TE SWOJE MADROSCI mase razy sie odchudzalam i jakos zawsze od 1 dnia traclam tluszcz i szybko cm z waga lecialy i waga nie stawala w ogole

3 lata temu 180 zl dziewczyno ty cofnij sie na biologie albo kup jakis podrecznik bo tak pierdolisz jak potłuczona. zobacz ile % człowiek ma w sobie wody.tłuszcz tak szybko nie spada ja pierdole nawet nie wiem jak mam to skomentowac

Gość 3 lata temu 180 zl
wy nie macie nic innego moze spokojnie ja poducze sie z biologii a Ty popracuj nad kultura jezyka polskiego i nigdy nie uwierze ze jak czlowiek jest na diecie i codziennie ma bilans energetyczny minus 1000 kcal i tak caly tydzien nie schudnie 1 kg w te 7 dni bo wlasnie 1 kg tluszczu to 7 tys kcal i dalej nie uwierze bo nie jestem amatorka w odchudzaniu a co do lekarzy wiesz mnie lekarz tez mowil ze nie moge miec kota w domu i mam wywalic chomika bo mam wieeeeeelka alergie a kota mam od 10 lat i zyje i okazalo sie ze alergia jest minimalna rowniez z badan to wyszlo wiec mozesz sobie te teorie wsadzic miedzy bajki

to utwierdzaj sie dalej w swojej teorii , jak dla mnie to i tak pierdolisz i kultury sie tez naucze jak nie bede widziała takich przyjebanych komentarzy jak ten co napisałaś.nie ma takiej możliwosci ze tracisz na poczatku tłuszcz.skad Ty to w ogóle wytrzasnelas? kto ci tak powiedzial? albo gdzie to wyczytałaś?

Gość 3 lata temu 180 zl
wy nie macie nic innego Nie ladnie odpowiedac pytaniem na pytanie dalej nie wyjasnilas mi tej swojej cudownej teorii o tym jak to traci sie wode Kolejny raz prosze cie wyjasnij na jakiej zasadzie organizm traci te wode jakie procesy zachodza

Gość miłosc jest darem od boga
zacznijcie pic wode 2 kg dziennie to sami sie przekonacie czy chudniecie czy nie

Gość oj chyba jestes amatorka

Gość 3 lata temu 180 zl
miłosc jest darem od boga nie wiem co sugerujesz bo ja na diecie pije 2.5 litra i od poczatku chudne szybko a potem ok 1-1.5 kh na tydzien waszym zdaniem chyba nie powinnam bo trace wode ale uzupelniam ja piciem tych 2.5 litrow

Gość chodziło mi o poczatkowe
chudniecie ,zwłaszcza jak nie uzywa sie soli bo sul wiaze wode w organizmie