Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adam77wlkp

Wdowiec szuka zwiazku z hot wife/puszczalska zonka

Polecane posty

Mam pewne małe doswiadczenie w tym temacie.Jak juz zaznaczyłem jestem wdowcem wiec były to swego czasu nasze poczatki w tym klimacie.nie ukrywam ze jest to dla obu stron zwiazku jak i osob trzecich - jesli wszyscy tego pragna - uczucie ktorego nie da sie opisac a atmosfera wyuzdanej jednak taktownej erotyki wrecz wiruje w powietrzu.Szukam takiego zwiazku z odpowiednia kobieta.Zaznaczam jednak ze przede wszystkim pragne stworzyc TRWAŁY I REALNY zwiazek oparty na zaufaniu i odpowiedzialnosci w ktorym ta mała perwersja byłaby tylko dodatkiem i urozmaiceniem .wiem ze to wbrew pozorom moze zblizac.Mam 33 lata i jestem swiadom swych pragnien i oczekiwan i szukam kobiety o podobnych upodobaniach lub marzeniach.wiem ze jest wiele dziewczyn lubiacych seks a jednoczesnie pragnacych miłosci i uczucia.Nie zakładam oczywiscie ze cokolwiek tu znajde ale miło bedzie podyskutowac i wymienic doswiadczenia,fantazje.Mam takze doswiadczenie jako " ten trzeci " w sypialni innego małzenstwa.Zapraszam wszystkie powazne osoby do dyskusji.

Gość lalunia 85...
Ja odkrylam to przypadkiem. Bylam na imprezie z moim facetem i jakis koles sie do mnie dostawial i ocieral o moj tylek. Moj to zauwazyl, odsunelam sie od tamtego a mojemu stal. Bylam zdziwiona ale szepnelam mu na uszko czy mu sie podoba. Byl strasznie podniecony wiec pozwolilam sie tamtemu ocierac o moj tylek. Po imprezie mielismy super seks byl tak najarany ze skonczyl po chwili. Mieliscie podobne przygody?

Gość kurwaaaa
ale z was jebniete zboki

Gość naaanaaaaaa
oblubienica zdupczaj do kościola ,pieprzony moherze ,jak czytam te twoje wypociny to az mnie krew zalewa

Gość edisnilive 27
hej mnie rowniez interesuje tego typu zwiazek,w dwie strony ,podnieca mnie fakt ze moj ukochany patrzy/wie kiedy uprawiam seks z innym/innymi i rowniez podnieca mnie ze on mnie zdradza w tenze sposob :)) jestem z malopolski,mam 27 lat szczupla, atrakcyjna . oprocz tego typu "zawirowania" moj mezczyzna musi byc prawdziwym mezczyzna w kazdym znaczeniu tego slowa,nie interesuja mnie pseudo-faceci.

naaanaaaaaa - tzn. że czytasz bez zrozumienia, jak większość naszego społeczeństwa:D Gdyby było inaczej, wiedziałabyś, że jestem ateistką:classic_cool: Aha - to nie czytaj:p

Gość naaanaaaaaa
myslisz ze sledze kazda twoja nedzna wypowiedz?jak dla mnie z twoich wypowiedzi mozna wywnioskowac zes swietsza od matki teresy i zamiast korzystac z zycia wolisz siedziec na forum i umoralniac wszytskich

Ja jestem zdecydowanym facetem w 100 proc ,jestem meski,dominujacy ale i szarmancki i uwielbiam traktowac kobiety ja damy - nie ma to zwiazku z pantoflarstwem nie jestem pantoflarzem i brzydze sie tym.Natomiast wspolne realizowanie fantazji w udanym zwiazku to cos wspaniałego. edisnilive 27 jesli naprawde jestes kobieta i naprawde Cie to pociaga to mamy wiele wspolnego.Odezwij sie na mail alterx@o2.pl.Pozdrawiam

Gość katolickimaz-
zboki i pedały jak mozna?Fantazje seksualne to maja ludzie nenormalni i chorzy a kobiety ktore maja powinni zagazowac bo to kurwy niegodne zyc

Gość katolickimaz-
ja mam zone i jestesmy szczesliwi i w porzadnej rodzinie sie nie rozmawia na takie tematy bo to zakazane i grzech.Szukacie takiego małzenstwa?a gdzie miłosc i przykazania?Kobieto z małopolski wstydz sie nie jestes godna nazywac sie kobieta jestes scierwem

Gość Śnięty Gwiazdorek
Jesteście jeeeebnięciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Gość hot wife to nie znaczy
puszczalska knypciu z imigracji :O

Gość muyt
pytam szczeże chce kogoś kto potraktuje mnie jak suke

Gość muyt
no i co wdowcu jakoś się nie odzywasz jak dojdzie co do czego!

Gość Swiat staje na głowie
amoze by tak do koscioła moze by za robote sie wziasc nieroby i zboczence???

{ Adam77wlkp Ja jestem zdecydowanym facetem w 100 proc ,jestem meski,dominujacy ale i szarmancki i uwielbiam traktowac kobiety ja damy - nie ma to zwiazku z pantoflarstwem nie jestem pantoflarzem i brzydze sie tym.Natomiast wspolne realizowanie fantazji w udanym zwiazku to cos wspaniałego. } Takie tam, pierdu, pierdu. Wspólne realizowanie fantazji jest wspaniałe, ale jeśli to będzie pantoflarstwo to się autor będzie brzydził. IMHO, jakiś oszust skoro logiki w wypowiedziach niewiele. Ostrzegam potencjalnych zainteresowanych.

A prościej to będzie tak..: "Wspólne realizowanie fantazji jest wspaniałe jeśli to będą moje fantazje". ;):P

O, to ciekawe. :) Mnie nawet kręcą wizję, że mój facet całuje się z inną, ale on w życiu by na to nie poszedł, jest absolutnie wierny i odrzuca go jakakolwiek forma zdrady. Wpada w wewnętrzny szał nawet gdy ktoś po prostu na mnie patrzy, więc u niego takie coś by nie przeszło z pewnością...

No niekoniecznie tylko moje - ja szukam kobiety ktora pragnie miec meza ktory by rozkładał jej nozki przed innymi od czasu do czasu he he

Gość dziś rano
autorze :) a autor na krzesełku by usiadł i po patrzył :) tylko czy na tym to polega:( nie wiem ..ukochna osobe dac komus innemu ? ale co kto lubi [a potem wymiana]

Nie. ;) Chociaż lubię, gdy patrzy jak ktoś się do mnie przystawia, ale to raczej dlatego, że satysfakcjonuje mnie jego zazdrość. :P

roznie mozna to robic na krzesełku rowniez i patrzec jak ukochana obmacuja jak przed nimi kleczy i robi im dobrze buzia no i oczywiscie uczestniczyc w zabawie takze ale scenariuszy ktore mozna zrealizowac jest tak wiele ze nie da sie tego opisac - wystarczy uruchomic fantazje i z głowa pewne rzeczy wcielac w zycie cos o tym wiem bo mam w tym temacie juz jakies doswiadczenie choc małe.