Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onk3

sms czy da sie znaleźć kogos kto wysyła

Polecane posty

Gość tutek-srutek
fgdfgdgdfgdg- jejku Ciebie tez kreci obrazanie kogos? Kobieta jest malo zdecydowana, moze ma jakies jeszcze inne problemy, a Ty jej lecisz tak po bandzie?... Daj sobie luz.

Gość fgdfgdgdfgdg
do tutek-srutek proszę cię ok? kobieta ma 35 lat a wydaje sie byc taaaaaaaaaaaka bezradna w taaaaaaaaak błahej sprawie. niech sie wezmie w garsc i cos z tym zrobi a nie biadolli.

Gość noinoinoi
problem w tym, że ona nie chce nic z tym robić. Przecież to takie fajne dostawać anonimowe smsy :/

Gość tutek-srutek
jestescie z duzego miasta czy z malego miasteczka? W necie- na pewno anonimowo, w malym miasteczku- juz nie. Moze nie macie pojecia, jak sie zyje na tzw prowincji, wiec nie wieszajcie od razu psow na dziewczynie. Nie chwali sie smsami, tylko chce to przerwac. Tyle ze wszsytko jest problemem- skad wiecie, jak ma samoocene, pewnosc siebie? w waszym przypadku na pewno skonczylybyscie to od reki, ona- dala sie w to wciagnac. Moze nigdy wczesniej sie nie zetknela z takim problemem?

Gość noinoinoi
ale tutku kochany- dobrze piszesz, tylko nie widzisz jednego, ona nie chce niczego zrobić. Na każdy pomysł znalazła usprawiedliwienie.

Gość tutek-srutek
ona chce to zrobic, ale tak, zeby nie narobic przy tym rozglosu, bo ja znajomi zjedza

Gość noinoinoi
więc może po cichu zmienić numer.

Gość fgdfgdgdfgdg
zgadzam sie z noinoinoi. a poza tym dobzre wiem jak to sie mieszka zarówno w duzym miescie jak i małym miasteczku.

Gość noinoinoi
z drugiej strony, jak narobi rabanu na całe miasteczko, że jakaś jełopa do niej wypisuje głupoty, to może jełopie się głupio zrobi i przestanie:P

tutek srutek dzięki za zrozumienie tak moze jak małolata sie zachowuej ja sie nie chwale ani mi nie pochlebialy te sms odpisałma pare razy bo mam szalone koleżanki w pracy i myslałm ze jaja sobie ze mnie robią jak wybadałam ze to nie one nie odpisuje juz wiecej

nie na każdy pomysł mam usprawiedliwienie ale zawsze myslam ze jakby mnei ktos nękał zastraszał wtedy poszłabym do prokurtury a tak no sama nie wiem w koncu nic obraźliwego mi nie pisze ale jednak irytują mnie te sms

noinoinoi w małym miasteczku to jest tak przeciez nie wyjde na rynek i nie bede mowic z nr takiego i takiego dostaje sms powiedziałam kolezankom ale na tym zakonczyłam bo komu mam mówic wysmieją mnie jeszcze albo zaczna doprawiac jakies ploty o jakims romansie i tyle

Gość fgdfgdgdfgdg
wiesz na poczatek zdecyduje sie przez jakie O o jestes. a potem się po prostu ogarnij kobieto.

Gość noinoinoi
kochana, nie ważne, czy obraźliwe były, czy milutkie. Ważne, że Cię dręczą, że nie chcesz ich dostawać i że ktoś się bawi twoim kosztem. Ja bym właśnie rozpowiedziała po znajomych, że ktoś se jaja robi i że to nie jest zabawne.

noi noi chyab tak zorbie ja bym rozpowiedziala zebym wiedziała kto je pisze to bym mu obciachu narobiła atak to nie wiem kto pisze no ale może lepeij wiekszej ilosci osób o tym poinoforuje nie kasuje tych sms