Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezuczuć...

pomocy !!!!

Polecane posty

Gość bezuczuć...

Mam 23 lata od 8 lat jestem w związku a od 3 lat jestem mężatkom niestety nieszczęśliwą:( rok po ślubie znalazłam konkretne dowody na to że mój mąż mnie zdradza były kłótnie , prośby, łzy obiecał poprawę kupił kwiaty idt typowy standard nie muszę chyba pisać jak było bo nie jedna z was przeżyła to samo. Wybaczyłam choć nie zapomniałam niestety znów sytuacja się powtarza smsy, mmsy, wiadomości e mail, telefony potajemne rozmowy i cynki w nocy nawet o 3, mąż pracuje na zmiany ma więc dużo pola do popisu żeby wymknąć się do niej albo do hymmm innych raczej bym powiedziała nie wiem co robić ja już nie mam siły z nim walczyć już się poddałam ale jestem skończoną idiotką bo nie umiem odejść nie mamy dzieci więc tak naprawdę nikogo bym nie zraniła oprucz siebie... bo jemu to było by na rękę jednak jak już jestem za drzwiami i mam wrażenie że dam sobie rade znajdę w sobie odwagę on dzwoni albo robi coś żebym została. Jestem w takim stanie ze nie raz miałam najgorsze myśli przykro mi to pisać ale tak jest niestety... a ponadto dzięki niemu znienawidziłam mężczyzn życie siebie cały świat... I przykro mi jest bo zamiast on czuć winę ja ja czuje .... wiem wiem beznadziejny przypadek ale może w was znajde troche wsparcia i zrozumienia bo nie mam nikogo ani rodziców ani rodzeństwa jestem sama .....POMOCY!!!!!

jak mam ci pomóc? sprezentować ci słownik ortograficzny?

o kurwa to już mamy św trójcę jak przyjdzie lusia będzie krzyż

Gość hieny z kafe
czy wy każdy dzień zaczynacie od cynizmu? a brak empatii to wasz znak rozpoznawczy?

Gość tak to jest jak dzieci biorą
ślub. Wygląda na to, że to jedyne twoje osiągnięcie. Gdzie się tak spieszyłaś z tym zamążpójściem? Może trzeba było po prostu zainwestować w siebie i trochę się pouczyć? 20 lat uczyc się języka i takie byki walić? Zdradza cię, bo tłumok jesteś

Przede wszystkim to nie daj się wciagnąć w użalanie nad sobą. Przykro mi, że nie masz nikogo, ale właśnie tym bardziej powinnaś już sie nauczyć, że to na siebie możesz najbardziej liczyć i chcieć zawsze dla siebie wszystkiego co najlepsze. Bo jak Ty o to nie zadbasz, to nikt tego nie zrobi za Ciebie. Musisz to wszystko sobie w głowie poukładać, jak za ciężko, to weź jakąs kartke zanalizuj sobie to wszystko i może jak przeczytasz czarno na białym ile rzeczy przemawia za tym, żebyś zostawiła gnoja, to wtedy powoli zaczniesz sie ogarniać i odejdziesz. Szukaj dziewczyno w sobie siły i zostawiaj go, bo dobrze wiesz, że juz nic z tego nie będzie. Powodzenia.

jeszcze za nas przeproś autorkę cycki nas dawno nie bolały

to jest maska hmm: GalAnonimus Może coś o sobie. Jestem świadomy swojego powodzenia, ale jednocześnie uważam siebie za wartościowego człowieka. Mówie to tylko po to aby jak najbardziej przybliżyć sytuację. Ta właśnie dziewczyna przyćmiewa wszystkie inne. Nie szukałem dziewczyny aż do tego momentu. Nie wiem czego się jeszcze spodziewać. Ale szukam rad z punktu widzenia kobiet, jak zacząć okazywać zainteresowanie wyłącznie jej. Tak aby była również zainteresowana mną.

Może Twój mąż zapragnął kobiety, która potrafi poprawnie pisać w języku polskim. Jeśli tak, to nie masz z nią szans.

Ike a moze mnie by tak ktos wreszcie przeprosil??? topsz oznajmiam ci , że ZS cię przeprasza:)

wymagac przeprosin od beksy ? toz to okrucienstwo dziękuję:)

kurwa brakuje tylko nadziei ja na szczęście na drugie mam boska

Gość kolejny temat rozpierdolony
przez ike i jej towarzystwo wzajemnej adoracji Poparwił się wam humor że kolejny raz komuś pokazałyście się jakie to wy jesteście mądre , zajebiste i jakie macie fajne życie ? Wypierdalac forumowe trole bo żygac się już chce od waszego wzajmenego lizodupstwa :O:O:O