Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amrakgenrim

upierdliwy partner

Polecane posty

Gość amrakgenrim

Moja dziewczyna traktuje mnie do bani.Co bym nie zrobił to zawsze jest źle,nie dobrze i tak dalej.Człowiek staje na głowie żeby się miała dobrze ale i tak nic z tego, no może czasem okaże mi że jest zadowolona ze mnie ale nic szczególnego.Większość naszego związku obraca się wd jej humorków a charakter to Ona ma zawsze agresywny bo taka jest jej już natura.Kocham ją ponad wszystko mimo tego że czasem wydaje mi się że kompletnie do siebie nie pasujemy.Szczęśliwy związek to masa kompromisów, przynajmniej tak mi się zawsze wydawało no ale ja np staram się być wyrozumiały i żyć normalnie a z powodu humorków mojej dziewczyny jest to praktycznie niemożliwe.Jak Wy sobie radzicie z upierdliwymi partnerami ?

Gość stręczyciel?
zostawiamy ich i szukamy szczęścia gdzie indziej...

Człowiek staje na głowie żeby się miała dobrze ale i tak nic z tego, no może czasem okaże mi że jest zadowolona ze mnie ale nic szczególnego." nie musisz stawac na glowie zeby jej zrobic dobrze, moze sprobuj w przysiadzie

Gość smrodek
Hmm... Upierdliwy to jak narazie wydajesz mi się Ty, bo z tego co piszesz ciągle na nią narzekasz. Nie pasuje Ci kobieta, masz "z nią" same problemy to ją zmień, a nie zatruwaj jej życia narzekaniem na jej charakter i sposob bycia. Ok kompromisy - są ważne, ale w małych sprawach, w wiekszych ludzie powini poprostu miec takie samo zdanie (wiec nie potrzebne sa kompromiosy) - wtedy stworzą szczesliwy zwiazek.

Śmiać się kiedy ona zaczyna się srać o cokolwiek :) Obracać w żart. Śmiech zawsze pomaga.