Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22555444h

jak wytrzymać bez seksu - proszę o poważne rady

Polecane posty

Gość 22555444h

nie mogę się przez jakiś czas kochać z moim chłopakiem a obsesyjnie myślę o seksie..jak bez tego wytrzymać?

Oblubienica -> nie strasz jej ;D to ma działać przez pewien czas a nie do końca życia ;D unikaj bodźców seksualnych będzie trochę lepiej ;)

Gość 22555444h
nie mam jak ich unikać..wystarczy, że na niego spojrzę i juz mam ochotę. A on mi tego nie ułatwia..

Gość pseudokibic
oblubienica to twoja fotka ?

Gość bobobobobbo
zaklej sobie cipe plastrem

Gość mozna zyc bez seksu
niektorzy maja po 30 lat i nigdy

Gość pseudokibic
ale własnie jak nigdy to jest łatwiej , jak juz było to trudniej , a jeszcze trudniej gdy sie chce a facet tuz obok ....... bryyyyyyyyyyyy

Gość dhila
jedz dużo słodyczy, głównie czekoladę. W jakiś sposób jest marnym bo marnym ale zamiennikiem seksu. ja kiedyś przez rok nie uprawiałam, między 1 związkiem a drugim i zauważyłam u siebie przez ten czas wzmożony apetyt na cukier, choć wcześniej za słodyczami nie przepadałam. Może to zadziała w drugą stronę - jak się zasłodzisz, to Ci się trochę odechce...? Podobno na wyciszenie apetytu seksualnego dobry jest brom. Mówiło się tak kiedyś. Nie wiem jednak czy to w tabletkach można łykać czy jak? Dowiedz się. A, generalnie współczuję, mnie tez trudno się oprzec w takich sytuacjach.