Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutasek 64

ZArodek 2mm - czy widoczna akcja serca ???

Polecane posty

Gość u mnie byłoooop
2,5 mm zarodek z widoczną akcją serca. Sama widziałm na monitorze w powiększeniu, lekarz mi pokazywał, był to 5 tydzień 5 dzień od miesiączki.

moj szkrab w 6tc i 1d mierzyl prawie 7mm i byla widoczna akcja serca, ale za to jak bylam tydzien wczesniej u lekarza w 5tc, zeby sprawdzic czy to ciaza a nie torbiel itp to byl widoczny tylko pecherzyk 5mm

Gość smutasek 64
Moze jeszcze się ktoś wypowie .

Gość nlkj.
normalnie serduszko zaczyna byc slyszalne kolo 7 tyg;) czasami ciaza mimo regularnej miesiaczki okazuje sie mlodsza, dlatego lekarz przed podjeciem decyzji zaprosil cie na drugie usg;) powodzenia

oczywiscie;) ja mialam 1 usg w 6 tyg i nic nie bylo widoczne, a w 7 juz slyszalam serducho, nie panikuj bo nie ma powodow

Gość Smutasek 64
Jeszcze dwa dni i wszystko się okaże . A jak było u was piszcie ??

Gość gość
a u mnie przy 2 mm zarodku właśnie bije serduszko. Według @ jestem w 8 tygodniu a według badań w 5 tyg i 3 dniu

Gość gość Iza
Witam, ja mam podobną sytuację. Według usg jestem w 5 w 6 d. Brak tętna plodu 2,5mm.Wg ostatniej miesiączki to już7 tydzien. Pecherzy ciazowy 16mm, a żółtkowy 6mm. Tez płakałam juz ze dwa dni, bo według lekarza wynik jest niepokojący. Strach przed podjęciem decyzji o aborcji???? Matko, czemu musimy tak cierpień... Iza