Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juuui9ffdd

wypadek samochodowy sie ciagnie za mna od lat

Polecane posty

Gość wiktoria741
Skąd ja znam tą walkę o odszkodowanie... My walczyliśmy przez dwa lata ale udało nam się wygrać sprawę i dostaliśmy niezłe odszkodowanie. Czasami warto walczyć o swoje zwłaszcza jeśli wypadek był poważny. Jeśli nadal nie możesz odzyskać kasy to radzę ci znaleźć dobrego adwokata. Z tego co wiem pani Agnieszka Mikołajczyk z http://meritumodszkodowania.pl/ ma bardzo duże doświadczenie w odzyskiwaniu odszkodowań po wypadkach. Może akurat ci pomoże.

Gość wiktoria741
wygralismy odszkodowanie od chłopa, którego bezpański pies nam wybiegł pod koła i mąż skręcił w lewo :)

Gość gość
..... od chłopa, KTÓREGO BEZPAŃSKI pies ..... hahahahahahaha, dawno się nie uśmiałam z takiego zdania. Proponuję powrót do szkoły

Gość gośćjscek
Na pewno pomóc może tylko dobry specjalista. Poszukaj takiego w swoim mieście. A jeśli chodzi o odszkodowanie, to mogę śmiało polecić Drb, z których usług ostatnio korzystałem i szybko załatwili sprawę, była całkiem podobna do Twojej. Pieniądze przeznaczyłem na najlepszego terapeutę w Warszawie.

Gość gość
W odszkodowaniach na pewno specjalizuje się EuCO. W przypadku problemów z ubezpieczycielem warto się zastanowić nad skorzystaniem z ich pomocy