Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieMaMnie

mam depresje, nie daje juz rady, lekarze mnie lekcewaza

Polecane posty

Mam ciezka depresje. Nie daje rady juz sama ze soba, czuje sie jak wrak czlowieka. Chce umrzec. Wiele razy myslalam juz o samobojstwie. Lekarze mnie jednak lekcewaza. Chodzilam do psychologa, bylam na 5 spotkaniach i zrezygnowalam bo nic kompletnie mi nie pomagal. Natomiast psychiatra wypisuje mi w kolko jakies leki badziewiaste i mowi ze po tym mi minie. Tylko ze te leki sa bardzo slabe, nie odczuwam wogole ich dzialania. Za kazdym razem jak przychodze do niego to patrzy na mnie i mowi "o widze ze juz jest lepiej". Wydaje mi sie ze oni nie biora mnie na powaznie poniewaz mam dopiero 20 lat, nie ma nigdy problemow z rozmowa z e mna, poniewaz jestem bardzo otwarta, czasem powiem jakis zarcik no i calkiem dobrze wygladam. Za kazdym razem informuje mnie ze moj lek jest silny i musi mi pomoc. Myslalam tez o tym , ze wydaje mu sie ze zmyslilam sobie moja depresje. Jednak wiem ze to jest na powaznie. Oprocz silnej depresji mam jeszcze nerwice i ogromne problemy z emocjami. Co mam zrobic zeby zaczal myslec o mnie powaznie? Nie wiem juz co robic? Nie ufam juz samej sobie. Boje sie o swoje zycie.

Idź wieczorem do kina na jakiś fajny film. Najlepiej film akcji, thriller albo horror. I wypij butelkę Pepsi.

Mój psychiatra też nie bierze mnie chyba poważnie, jak mówię że mam takie tiki i muszę naciskać różne żyły to on mówi, że nie mam tego robić. Więc chyba jedynym rozwiązaniem jest leczenie prywatne.

Gość przychodzi baba do
Przychodzi baba do lekarza. Lekarz się pyta: Co pani jest ? Baba na to: Wszyscy mnie lekceważą. A lekarz: Następny proszę.

chcialabym zmienic na innego ale mieszkam w malym miescie i praktycznie nie ma tu lekarzy. Obecnie nie pracuje wiec nie stac mnie na prywatnego. Czyli zostaje isc i sie zabic ;]

Rorschach ("Strażnicy", 2009): "Słyszałem kiedyś żart. Facet przychodzi do doktora. Mówi że jest w depresji. Że życie jest ciężkie i okrutne. Że czuje się samotny w świecie pełnym zagrożeń. Lekarz mówi: Jest na to rada ! Wielki clown Paglacci będzie w mieście tej nocy. Idź go zobaczyć. Podniesie cię na duchu. Facet zalewa się łzami. Mówi: Panie doktorze, ale to ja jestem Paglacci !"