Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Paranormal Activity 2

Polecane posty

O czym ma być ten film? O tym, jak ta kobitka opętana przez demona radzi sobie w codziennym życiu? Czy też o życiu pośmiertnym jej faceta?:o

A tam nie da się spać :/ byłam na tym filmie w kinie i wcale straszny nie był :P Mogę ci powiedzieć co w nim będzie otóż - Grają tam tak samo Katie i ten jej mężulek Tylko że to jest przedstawione tak że pokazują co stało się wcześniej niż w części 1szej. Siostra Katie,jej mąż, synek Hunter,gosposia (opiekunka), córka (tylko Ojca) wprowadzają się do nowego domu. I tak jak w 1-szej części pokazują , i liczą noce. Więc , Ten sam demon z pierwszej części opętał siostrę Katie , mąż jej nie wierzy i ta córka też nie. Nie pamiętam którego dnia ale odkrywają że musiało być włamanie do domu bo syf był niesamowity , lecz nic nie zginęło , więc zainstalowali kamery w całym domu.No i zaczyna się straszenie , a chodzi o synka , ponieważ w rodzinie Katie i jej siostry od kilkudziesięciu lat nie było żadnego spłodzonego chłopca. Więc krócej : Matkę opętał demon , niania ich ostrzegała że w domu są złe duchy ale nie słuchali.Więc jak akcja rozgrywała się już na dobre , mężulek zadzwonił po nią , i doszli do wniosku że przerzucą klątwę na Katie ... Spalili jej zdjęcie itp (które było pod dachem w części 1 ) i przerzucili za pomocą krzyża wszystko na nią. Jest Spokój !! Później jest pokazanie jak Ona (katie) zabija Micah a koniec zobaczycie w kinie :P Sorry że nie dość składnie ale nie mieszkam w Pl i nie używam tutaj w ogóle języka Polskiego :P Ogólnie co do filmu : byłam na nim o 22,00 czyli waszej 4 rano ... podskoczyliśmy z mężem ze 2 razy , ale to przez ludzi w kinie którzy śmiali się i psuli klimat ... :/ Także wybierając się na niego Polecam !!! , lecz o porze kiedy (gimgówna ??) już śpią i nie będą wam przeszkadzać :P

Gość OoOoOoOoOoOoOo66666
Up Up Danke (:

Gość Gfghlkj
Czego nie mozesz sie doczkac ?

Gość GimGówieneczko
a jak się kończy ???

Dla mnie jedynka byla w chooj slaba, na ogol boje sie nawet szmatławcowych horrorow, ale to nawet ani razu mnie nie wystraszyło. Podejrzewam, że 2 to taki sam chłam. :O 🖐️

Oblubienico - Każdy inaczej patrzy na ten film , dla mnie osobiście był śmiechowy :P Wiesz gdyby banda 14- latków nie siedziała na przedzie i się nie nabijała pewno bylo by inaczej ... Ja po wyjściu z kina miałam wrażenie że film ten kręcony był w pośpiechu (byle szybciej wszedł do kin ) choć powiem że ciekawie wymyślili i połączyli obie części ... Najlepiej obejrzeć i samemu stwierdzić ;) Pozdrawiam