Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o opinie doświadczone

mieszkanie z teściami

Polecane posty

Za miesiąc mam zamieszkać u chłoaka. Niby osobne mieszkanko pokój z kuchnią ale nie w pełni wyposazoną . I jego rodzice stwierdzili, ze obiady będą wspólne u nich , żebyśmy odłożyli sobie pieniadzę. No i łazienka też wspólna w ich mieszkaniu. Co prawda ta sytuacja ma byc przejsciowa na ok pół roku-ale co Wy myślicie o takim rozwiązaniu?

Gość fgdfgdgdfgdg
nie wiem jakich mas ztesciow. ale mysle ze bedzie niezła jazda. a ile macie sie do jedzenia dokładac? i byc na obiadki i posiłki na czas? mysle ze moze byc ciezko ale moze sie myle.

Oni nic za to nie chcą bo niedługo mamy wesele , zeby pieniądze dalej zbierać. Ale napewno nie bedziemy tak na krzywy ryj i kilkaset złotych dołozymy miesięcznie. My pracujemy w różnych godzinach i co drugi dzień to my będziemy gotować więc rygoru nie bedzie pod tym względem. Ogólnie to bardzo mili i niekonfliktowi ludzie. Ale wiadomo, że jak się widzi 3 razy w tygodniu a jak codziennie to może być inna bajka

Nikt więcej się nie wypowie?

mieszkałam z tesciami 16 lat , nie było większych zgrzytów , dobry kontakt pozostał do tej pory , teść nie żyje , teściową odwiedzam średnio raz w tygodniu. Uwierz można ! Jedno ale.. trzeba dużo dystansu i zrozumienia z obydwu stron.przyznam ze moja teściowa to super babka.

Gość nie róbcie sobie tego
później już nigdy świat nie będzie taki jak teraz:O;)

mrozek-podniosłaś mnie na duchu:)

Gość no cos musialo byc skoro mala
ja mieszkalam ponad rok z tesciami i bylo fajnie, ale z nich sa spoko ludzie, wiec to zalezy....

Gość a nie możecie się wstrzymać
to pół roku?

Właśnie nie możemy bo moi rodzice kazali mi się wyprowadzić. A dom do którego mamy się wprowadzić na stałe wykończymy dopiero po weselu bo na razie w tamto pieniążki ida.

Gość zdziwioooonaa
Rodzice kazali się wyprowadzić? Shit\;-o

zdziwioooonaa-tak. Moja mama jest alkoholiczką i chciałam, zeby wkońcu poszła na leczenie no to taka niespodzianke mi zrobiła a tata jej wtóruje w tym pomysle. Patologia w czystym wydaniu po prostu.