Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana bratem

mój 30letni brat ugania się za jakąś siksą

Polecane posty

Gość załamana bratem

prawie 23 letnią. byliśmy w niedzielę w restauracji na obiedzie i widać, że ona nie bywa ani nie bywała w takich miejscach. nieogarnięte to to takie jest i na wzmiankę o dzieciach mało się nie zadławiła. stwierdziła, że przed 30 nie zamierza mieć dzieci bo chce skończyć szkołę i skupić się na karierze. czy on nie powinien znaleźć sobie dziewczyny mniej więcej w swoim wieku? a swoją drogą to mnie zdziwiło, bo sporo młodych dziewczyn myśli o tym, żeby wyjść za mąż, założyć rodzinę najlepiej z dobrze sytuowanym mężczyzną żeby mogły siedzieć w domu

Gość marchewka,ogorki,rzodkiewki
Chyba troszke przesadzasz,prawde mowiac po przeczytaniu tytulu myslalam ze ma z 18.Moze jestes troszeczke zazdrosna???

Gość załamana bratem
nie jestem zazdrosna, mam męża i dziecko małe. myślałam, że on zwiąże się z kobietą dla której rodzina jest ważna. jest ładna, fakt. jest inteligentna, fakt. ale brak jej obycia, i chęci założenia rodziny. martwi mnie to.

Jedyne co mozesz zrobic to stanac z boku i sie nie wtracac. Dziewczyna ma plany,ambicje to chyba dobrze-wolalabys zeby po krotkiej znajomosci zlapala go na dziecko? Moze za jakis czas zmieni zdanie odnosnie zalozenia rodziny.

Gość załamana bratem
ona już można powiedzieć, że robi karierę bo gówniara nie ma nawet 23 lat a jest jedną z najmłodszych projektantek i wszyscy ją zachwalają w firmie. na początku traktowali ją z przymrużeniem oka, bo ładna dziewczyna, drobna, w szpileczkach, skromna. tylko ona w ogóle nie myśli o dzieciach! a co to za rodzina 1+1?

Gość shazz
no i niech się ugania :D cud, że on w tym wieku jeszcze ma na to ochotę, bo większość 30latków stanu wolnego to jakieś niedoróby, które czekają aż kobieta sama się nimi zainteresuje, ble ble:( a Ty się autorko nie wciskaj między wódkę a zakąskę, brat jest dorosły, z kim się spotyka to jego sprawa. zresztą nie jest powiedziane, że to już ta jedyna i na całe życie, może za kilka miesięcy się rozejdą

Oj zalamana,piszesz ze nie jestes zazdrosna bo masz meza i dziecko moze chodzi wlasnie o to ze ona robi kariere?

Gość shazz
o proszę, dziewczyna ma ambicje :) i bardzo dobrze, nawet jej kurczę trochę zazdroszczę ;) nie każda pragnie tylko męża i dzieci, zresztą młoda jest jeszcze zdąży urodzić

Gość wódz dzielnych małp
przecież to jest niewielka różnica wieku za chwilę ona będzie miała 30 lat, lata szybko lecą i co to szkodzi, że ona teraz nie chce dzieci zapytaj brata, czy on woli pożyć swobodnie jeszcze kilka lat, czy zaraz mieć dzieci ostatecznie ważne jest czy będą się dogadywać i jeszcze jedno twój brat musiałby na głowę upaść aby szukać rówieśnicy kobieta w jego wieku, najpewniej będzie chciała od razu małżeństwa i dzieci

Gość załamana bratem
no ona jest młoda ale mój brat już nie pierwszej młodości :P jak dajmy na to za 10 lat pojawi się dzidziuś i potem pójdzie do przedszkola to co, będzie wyglądał jakby z wnuczkiem szedł. oni poznali się w pracy i chodzą słuchy, że chcą ją wysłać do Norwegii, do głównej siedziby firmy na kontrakt. to chyba poważna znajomość, bo brat nigdy nie przyprowadza dziewczyn swoich na rodzinne spotkania. jedną przyprowadził bo zamierzał się oświadczyć jej, ale się rozeszli.

Gość wódz dzielnych małp
gówniara w szpileczkach i skromna to czego od niej chcesz? niech się dziewczyna rozwija chyba ciut jesteś zazdrosna a dzieci to mogą mieć za jakiś czas i wtedy zostaną rodziną

Gość załamana bratem
ale ona powiedziała kategorycznie, że na pewno nie przed 30 co nie oznacza, że ogólnie chce mieć dzieci. raczej sceptycznie do tego podchodzi.

Gość wódz dzielnych małp
:D głupstwa gadasz, wręcz żałosne brednie niech on i ona będą szczęśliwi a opinie złośliwych i bezmyślnych i tak będą mieli w dupie nie zdajesz sobie sprawy, że liczy się uczucie w związku a nie takie duperele jak 7 lat różnicy to jest wręcz świetna różnica i bardzo wiele od niego zależy, czy on zdziadzieje czy nie często jest tak, że młodsza kobieta dopinguje do stawiania sobie wyzwań śmieszy mnie twoja postawa

Bez przesady!30-latek nie pierwszej mlodosci? Moj maz mial 31 lat jak urodzilam dziecko ja 26 i z perspektywy czasu oboje mowimy ze bylo jeszcze za wczesnie.Po 6-ciu latach urodzilam drugie i zapewniam Cie ze moj maz nie wyglada na dziadka idacego z wnuczka. A tak na marginesie-ile masz lat autorko?

Gość wódz dzielnych małp
ostatni mój tekst w tej sprawie ona powiedziała 1/ to nie twoja sprawa (mylę się?) 2/ ma 23 lata za kilka lat albo i wcześniej może w tej sprawie zmienić zdanie, pragnienie macierzyństwa zjawi się i koniec 3/ powiedziała kategorycznie, bo jest osobą konkretną bo chciała uciąć wszelkie spekulacje na ten temat, gdyż być może aż z oczy Tobie (innym) biło to pytanie :D 4/ weź pod uwagę, że wchodząca w życie 23-letnia kobieta, jest siłą rzeczy niedoświadczona, naiwna i jak napisałem w 2 p. priorytety mogą się jej zmienić 5/ nie radzę tłumaczyć bratu, bo zapłacisz za to jego niechęcią

Gość lepsza rowieśniczka

Gość Aż trudno uwierzyć.
Wodzu dzielnych małp - jak zwykle dobrze mówisz. :-) Masz całkowitą rację. Szczególnie uśmiałam się tym tekstem o 40-letnim dziadku! Niektórzy rzeczywiście mają dość ograniczone myślenie.

Gość nie podlizuj się podrywaczowi
7 lat to sporo...faceci umierają 7 lat wcześniej czyli 14 lat różnicy

Daj spokój, pozwól bratu żyć po swojemu. Uważam,że dziewczyna dobrze mówi. A to taka radość pieluchy.

Gość załamana bratem
ale ja mu niczego nie sugeruję, dziwi mnie tylko że on nie szuka kobiety pragnącej założyć rodzinę.

a na chuj mu ząłozyc rodzine?!!?!? moze on tez wcale nie chce miec na razie dzieci i nie jest gotowy na bycie ojcem? wyorbaź sobie ze nie kazdy facet chce miec dzieci w wieku 30l

Gość nie kazdy jest na tyle dojrzal
y;]