Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamija222

Gruba kurtka zimowa

Polecane posty

Ładne ciuszki, szkoda, że szare :) Ale 12 zł za paczkę? Kurcze, nie wiedziałam że tyle już kosztuje.

Wydaje mi się że jak za używane rzeczy to trochę drogo. Do tego jeszcze koszt przesyłki...A nie lepiej wysłać takie ciuszki listem poleconym? do dużej koperty się zmieści i przesyłka dużo tańsza.

Parę miesięcy temu zapłaciłam 4,5 za przesyłkę - w kopercie, nigdy wcześniej, ani później nie płaciłam tak mało :)

przesyłka polecona do 1kg 7,00 zł przesyłka polecona priorytetowa do 1 kg 8,50zł Być może ubranka zmieszczą się nawet do pół kilograma wtedy jest jeszcze taniej!

Agula ale pamiętaj, że jeszcze trzeba kupić kopertę, a taka duża to koszt około 4zł. Koszt wysyłki zawiera opłatę pocztową plus opakowanie

Gość vnm
te Martensy to byś sie wstydziła na aukcję wystawiać...to ja wurzucam buty w dużo lepszym stanie....te twoje nie dość że zniszczone to jeszcze pozszywane :O:o

Martensy to są buty kultowe i nie ma co się wstydzić. Mnie by było szkoda sprzedać :)

15 zł za używane buty? to ja nowe w lepszym stanie za taką kasę kupię, albo troszkę dołożę i mam. Powinnaś je wystawić od 1zł i zobaczyć za ile się sprzedadzą, bo wątpię by za taką kasę ktoś chciał

Wogóle to drogo chcesz za te wszystkie używane rzeczy, wiem bo też nieraz coś wystawiałam na allegro ale dużo nigdy nie dostałam. A dodam że rzeczy miałam zadbane

Gość mamamija222
Hej! Ale używany jest tylko dresik. Kurtka jest nowa. Co do butów to po prostu mam sentyment. Zresztą jak ktoś kiedyś miał Martensy lub inne glany to wie o co chodzi:) Co do przesyłki to niestety kurtka ani zabawka czy buty nie wiejdą do koperty. Muszę kupic na poczcie pudełko i w nim wysłać. Dres może by wszedł choć też jest gruby. Myślę, że wszystko to kwestia dogadania się. Pozdrawiam

Gość mamamija222
Wymiary dresiku: SPODNIE: długośc 41cm, od kroku 25, pas 21cm ( bez rozciągania) BLUZA: dł. 34cm, szer. pod pachami 32cm, dł. rękawa od ramienia 30cm, od pachy 24cm.

A są jeszcze takie martensy? Ja po dzisiejszym turne po centrum mego miasta - na obcasach, mam ochotę wrócić do starego obuwia. Ten kto wymyślił kostkę na chodnikach miał coś z mózgiem.

:D oj ja nie wiem jak to z tymi Martensami w polandzie,ale ja rok temu kupilam mezowi orginaly za gruba kase w sklepie rodem z Texasu,moje stare juz zajechane wiec leza w odpowiednim dla siebie miejscu na dnie szafy;)

Gość fajne rzeczy zawsze
sprzedajesz, ale ta dostawa... Też sprzedaję ciuszki po synku na All i zdarzyło mi się wysłać 15 ciuszków (bluzy, spodnie itp) w największej kopercie bąbelkowej jako list. Zawsze dokładam kilkadziedziesiąt groszy do interesu, bo wysyłka np. 5 zł, koperta 1,80 zł, a ja biorę za to 6,50 czyli dokładam 0,30... Nie kupje na aukcjach na których są zawyżone koszty dostawy.

Gość do fajne rzeczy
to jakie wy macie koperty na poczcie. Cos przesadzasz. Sama z doświadczenia wiem, że po prostu nie da się zmieścić do bąbelkowej czegoś grubszego i dziewczyna ma rację że wysyła to paczką a nie później przyjdzie podarta koperta i będzie na nia wina. Jak coś kupuje przez innternet to normalne że są koszty związane z wysyłką, opakowaniem i dostarczeniem chociazby przesyłki na pocztę. Nie wiem czemu tyle osób ma problemy ze zrozumieniem tego. Paczki po prostu tyle kosztują.

Gość mamamija222
Kurteczka już sprzedana, został mi dresik i zabawka

Gość fajne rzeczy zawsze
w moim mieście na każdej poczcie jest pełen asortyment kopert, jak ktoś kupuje więcej rzeczy jednorazowao ode mnie to zawsze pytam jak chce mieć zapakowaną przesyłkę. Jeśli już wysyłam paczką to liczę tylko i wyłącznie samą opłatę pocztowąnp. 9,50. Karton zawsze się jakiś znajdzie, a papier pakowy to kwestia paru groszy... Z tego co się orientuję to osoba prywatna nie ma prawa doliczać jakiś tam kosztów dostarczenia na pocztę itp. Fakt jest niezaprzeczalny dziewczyna zawyża koszty!

Gość do fajne rzyczy
weź sobie poczytaj przepisy dotyczące aukcji to się dowiesz ze jeszcze wiecej mozna do przesyłki doliczyć.