Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luna-tyczka

Powiedziec rodzinie i chłopakowi kiedy mam egzamin na prawo jazdy

Polecane posty

Gość Luna-tyczka

To bedzie moj 3 egzamin i strasznie sie stresuje, bardzo bym chciala by mi sie teraz udało. Mysle zeby isc na ten egzamin i nic nikomu nie mówic, bo jak mówilam to zaraz było sto tysięcy telefonow, wypytywanie i uzalanie się. a mnie jeszcze bardziej denerwuje mysl ze ktos czeka na wiadomosc ode mnie. myslicie ze to będzie bardzo chamskie jak ukryje przed wszystkimi date egzaminu?

Gość myślę, że to nie będzie
chamskie. Ja też bym nic nie mówiła.

Gość wwww000000
twój chłopak cię zdradza z twoją matką

ja nikomu nie mówiłam i potem pochwaliłam się już po zdanym egzaminie :) pierwszego tez nie zdałam, ale wtedy wiedzieli tylko rodzice.

Gość Luna-tyczka
Własnie mam ochote nic nikomu nie mówic, oni bardziej przezywają niz ja i tylko mnie stresują. a tak pojde sama będe lepiej sie czuła z myslą ze nikt tam w domu nie czeka na wynik. ale jak to zrobic waszym zdaniem, jak bede szła na egz to powiedziec ze gdzie jade, a co jak ktos znajomy mnie zobaczy, nie wyjde na kłamczuche?

Gość Luna-tyczka
Ale z drugiej strony mogą sie obrazic ze tak ukrywam i jeszcze zmyslam ze ide gdzies tam a tak naprawde miałam egz. a co bedzie jak nie zdam, powiedziec ze mialam i oblałam, czy udawac ze nie miałam?

Gość myślę, że to nie będzie
Powiesz im, że nie chciałaś zapeszać (jeżeli zdasz), a jeżeli nie, to ja bym na Twoim miejscu nic nie mówiła. Nie przejmuj się tym, czy powinnaś powiedzieć, czy nie i, czy nie wyjdziesz na kłamczuchę, bo to Twoje życie i nie musisz się nikomu z niczego tłumaczyć.

Ja też kiedy miałam trzeci egzamin nic nie powiedziałam. To znaczy rodzina wiedziała, ale znajomi nie. Jak miałam poprzednie dwa egzaminy to mówiłam i nie zdałam, za trzecim razem się udało. Ale czy to miało jakiś związek? nie. Chyba nie. Ale przynajmniej nikt do mnie nie wydzwaniał z pytaniami: i jak?

Gość Luna-tyczka
u mnie było to samo, bo oblanym egzaminie wszyscy którzy wiedzieli dzwonili i pisali zeby sie dowiedziec jak poszło dlaczego nie zdalam, a na czym a osoby ktore mi zle zyczyły pewnie zacierały ręce. nie chce ich pytan, uzalania denerwuje mnie to. znajomym napewno juz nie powiem, ale własnie zastanawiam sie czy powiedziec rodzinie i chłopakowi. im tez mam chec nie mówic ale nie wiem czy to w porzadku