Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zapomne jednej historii..

JAK MOZNA tak upokorzyc dziewice???

Polecane posty

Nib ten kult dziewictwa i czystosci ciagle jest (nawet czytajac wypociny niektrych prawych panow na kafe, ze innej by nie chcieli) to czemu zdarzaja sie takie historie jaka opisze ponizej? Kilka razy zdazylo mi ie od facetow na pozor normlnych uslyszec ze nie znosza sexu z dzewicami bo to nic przyjemnego, ze nie doswiadczona, nie umie dobrze "tych rzeczy" robic, ze sie wstydzi, ze wymaga kolacji przy swiecach itp.. ale jedna historia ktora usyszalam jak mlam 16 lat tak mnie zbulwersowaal ze wtedy postanowilam ze NIGDY nie przyznam sie facetowi ze jstem dziewica! Podsluchalam jak znajoma opowiadala ze byla raz na imprezie na ktorej jeden gosc namawial jedna dziewczyne aby poszla z nm do lozka, mowil ze bedzie fajnie, ze sama zobaczy, ze nie bedzie zalowac itp. Ona mowila nie i nie, on ciagle namawial cala impreze. Ona w koncu (w sumie sie dziwie) zgodzila sie na to. Moze sie jej podobl no nie wiem. Poszli do osobnego pokoju, cos zaczynali dzialac a ona mu mowi: sluchaj ale ja jestem dziewica. On na to strsznie sie wkurzyl, no okropnie, i wiecie co jej powidzial?: sory ale tak to ja juz nie chce, nie bede sie babral...! dziwczyna sie rozryczala i uciekla z imprzy. ale potem muslala miec kompleksy... jak mozna byc takim bydleciem??

ha ha ha a czemu zaraz bydlęciem? chciała to poszła, a że koleś nie chciał sie "babrać" to wprost powiedział. przynajmniej potem sie nie musiała wyżalac koleżaneczkom że straciła swój boski wianek z bydlęciem:D

Gość Iwona234785657657568765867
a ja właśnie słyszałam, ze wola dziewice także nie wiem....

no ja tez tak myslalam ze wola, a tera same widzicie ze jednak nie bo to babranie sie! ale siara, ja nie iem co bym zrobila na moejscu tej laski

a mi się wydaje, ze jeżeli facet szuka już tej jedynej (żony) to na pewno by chciał tej nie tykanej a taki, który szuka tylko przygody woli te doświadczone, bo wiadomo z dziewica trzeba się delikatnie obchodzić :)

no wlasnie nie, ja mam meza i wiz mi ze mezowie tez szukaja doswiadczonych kobiet

Gość fndgudfbgvdfhubgyd
Poszukaj se normalngo faceta a nie kolesi z imprez .....

ooo matko to ja jestem dziewica :( ale ostatnio spotykam sie z takim i gadał mi ze on woli dziewice, która ma szacunek dla siebie ;)

Gość Niektórzy chcą dziewice
Czytałem jakiś czas temu tu na kafe jak jeden facet napisał że doświadczoną to on chciałby tylko na jednorazową przygodę a dziewicę na żonę.

tak bo kobieta stajesz się wtedy gdy ja stracisz

Gość też bym sie nie chciał brac
za taką ,a bo to wiadomo co ma między nogami? :o ja to wolę już sprawdzone, takie co miały 1-2 facetów przede mna :)

moze i tak ale dziewice sa niedoswiadczone i wlele przyjemnosci z sexu z taka nie ma, moze o to temu bydleciu chodzilo, ale mimo wszystko zeszmacil te laske strasznie ;/ jak ja bylam dziewica czy zaczynalam sex uprawiac to bylam bardzo wsydliwa, polowa zeczy wogole w gre w lozku nie wchodzila, dopiero po latac sie rozkrecilam.chyba kazda tak ma. ale tez milam kompleksy jak rozmwaialm z facetami a oni ze dziewica to nie bo beznadzieja w lozku ;/

nie wiem czemu sie tak czepiacie tego kolesia. jakas głupia pinda polazła z obcym chłopem na imprezie to czego sie miała spodziewać???płatków róz i śpiewu słowika? zabawne jesteście...dziewice:O

Gość kjsbfdb
dla niektorych seks to cos wiecej niz tylko wystawianie dupy. ale co te doświadczone (czyt. wyruchane) moga o tym wiedziec

sranie w banie z ta dziewica do budowania związku! dojrzały facet szuka kobiety która mu odpowiada i w dupie ma czy dziewica czy nie. no ale jak dziewice sie madrzą na temat seksu i związków to takie mądrości powstaja. tyle ze tylko one w to wierzą:D

Gość ja sie zgadzam ze..
ja sie zgadzam ze faceci wola doswiadczone kobiety,co mu po takiej co ucieknie z krzykiem jak on jej francuza zapoponuje? a takie wstydliwe sa walsnie dziewice!

wiecie co, faceci to wola ale piekne kobiety w zasadzie jak jest piekna to sa jej w stanie wsio wybaczyc....

Gość yyyyyyyyyyyyy
niektorzy wola dośwadczone, bo jest lepsza zabawa inni niedoświadczone, bo nie ruchało jej 10 tylko 1 lub wcale. kwestia gustu, jak ze wszystkim

faceci mówią: taka piękna dziewczyna ...i nie w ciąży.....znaczy się coś z nią nie tegeś..... a z dziewicami różnie jest....może mieć pochwicę i wtedy dupa blada....

Gość yuol
pochwice sie leczy baranie :/ poza tym wywołana moze byc wstydem lub zlymi doswiadczeniami, tazke wszysto zalezy od faceta, jak bedzie sie staral :D

baranem to ty jesteś a ja wczoraj na kanale tlc oglądałem program o pochwicy i bardzo dobrze wiem , że się leczy, i spuść z tonu, bo ci żyłka pierdząca pęknie.....

Gość nie zapomne jednej histori...
ona z nim nie poszla na te impreze! oni sie tam poznali i takie wyszly kwiatki!

Gość 9juuy76
kjsbfdb dla niektorych seks to cos wiecej niz tylko wystawianie d**y. ale co te doświadczone (czyt. wyruchane) moga o tym wiedziec na pewno dziewica wie więcej :D

Gość nie zapomne jednej historii...
kurwa ale to ze nie jest dziewica nie znaczy ze od razu aje kazdemu?! moze byla z kims w dlugim zwiazku, moze sie zakochala itp czemu dla ws jst tylko biale lub czarne? naprawde niema zadnych odcieni szarosci??!!