Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MWM

dziewczyny z Chorzowa lub okolic- doradźcie..

Polecane posty

Gość MWM

Hej dziewczyny, mam prośbe do Was jesli jestescie z okolic prosze doradźcie mi dobrego lekarza który wykona badania prenatalne.. pierwsze juz miałam..ale tamten wybór lekarza był zły. Czekam:)

Gość polecam lekarza
skopiuj cały link az do lizby 18 :)

Gość MWM
dobra dziekuje za te info tylko ze to są Piotrowice..;/ a cos blizej?

NIE wiem, czy chodzi Ci jedynie o USG 4D - jeżeli tak - polecam dra Czarneckiego, przyjmuje na Dąbrowskiego w Chorzowie, w swoim gabinecie ma takie USG i robi badania prenatalne. Właśnie jestem po takim. To mój lekarz, prowadzi już drugą moją ciążę, ma rewelacyjne podejście do pacjentki, jest prawdziwym profesjonalistą, bardzo dokładnie wszytko tłumaczy i pokazuje. Oprócz tego pracuje w szpitalu na Strzelców w Chorzowie. MA pacjentki z całego województwa! Koszt badania to 200zł, koszt zwykłej wizyty z usg to 80zł. Przyjmuje we wtorki i czwartki. Można dzwonić od pn do czw, bo w inne dni przyjmyje tam innna lekarka, ale codziennie do 17-tej jest babka w rejestracji. To nr telefonu: 322414017.

Gość MWM
tak chodzi mi tylko o usg 4D ...bogdanka ale przypadek !! ;D własnie u niego bylam na pierwszych prenatalnych :) i rzeczywiscie bylo tak jak piszesz..zrobił na mnie baardzo dobre wrażenie, wszystko nam doładnie pokazywał i tłumaczył.. ale ... no własnie..ale mój lekarz prowadzacy ciąży nie był zadowolony bo na wyniku mial bardzo malo informacji o badaniu :( i nie wiem czy udac sie do niego raz jeszcze tylko poprosic i wecej inf. na wyniku.. co radzisz?

Gość MWM
i poprosic o wiecej inf.na wyniku * czy wogole moge go o takie cos prosic.. wypada mi ? ;/

Niestety nie pamietam nazwisk lekarzy - ale w Katowicach na Żelaznej polecam - dobry sprzęt , lek ok. Za to niekorzystne wrazenie miala po wizycie w Ado-Mecie w Chorzowie Batorym - lek. dwukrotnie widzial chlopaka ,,, a urodzila sie dziewczynka ;)