Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzeństwo!!!!

Rodzeństwo wyzywa mnie od pedofilów!!!

Polecane posty

Gość rodzeństwo!!!!

Przykro mi!!! ale moje rodzeństwo jest podłe. Jak trzeba pomóc głównie finansowo bo sami nie dają rady to zawsze się znajdą bo nie mają na to czy na tamto ale ostatnio. Starszy brat rozwodnik(sam wychowuje córkei!)najmłodsza z nas wszystkich siostra samotna matka nie zgadzają się na to bym zabierał ich dzieci do siebie. Bardzo kocham siostrzeńca i bratanice, potrafie się nimi lepiej zajmowac niż ich właśni rodzice. A teraz kontakty z tymi malcami się urwały bo moja szanowna siostrzyczka i podgłupiasty braciszek nie życzą sobie bym gdziekolwiek zabrał ich dzieci.

Gość to po prostu im nie pomagaj
skoro nie umia tego docenic.

Gość rodzeństwo!!!!
Tylko mnie bardzo zależy na tych dzieciach, kocham je(staram się byc dla nich bardzo dobrym wujkiem) a oni jako rodzeństwo atakują mnie wyzywając od pedofilów, nie rozumiejąc tego że chce dla ich pociech jak najlepiej.

Gość rodzeństwo!!!!
Nie szukam narazie żadnej kobiety, nie chce żadnego związku. Jestem już po jednym rozwodzie, ale chciałbym uczestniczyc w życiu dzieci swojego rodzeństwa, bratanica i siostrzeniec zawsze są bardzo szczęśliwi gdy do mnie przychodzą, bawią się, oglądają telewizje, dostają słodycze, zabieram ich do kina, na lody, bardzo dobrze się z nimi dogaduje.

Bije ci na dekiel na starość czy rzeczywiście jesteś pedofilem ?? Jak ci tylko bije to znajdź kobitę i zróbcie sobie własne.

Gość rodzeństwo!!!!
Jeśli mężczyzna lubi dzieci to od razu jest pedofilem, nie nie jestem. Uważam tylko że ich rodzice nie umią się tymi maluchami odpowiednio zajmowac, a oprócz tego nie mają wystarczająco pieniędzy na ich utrzymanie. Wspomniałem kiedyś o tym że u mnie tym dzieciom byłoby lepiej i to wszystko.

Kufa, święty się znalazł, który wie najlepiej co jest dla innych dobre. Jak nie chcą to sie nie wpitalaj, to ich życie nie twoje.

Gość rodzeństwo!!!!
To może dotrze do Ciebie to że oni nie mają za wiele pieniędzy, do mnie chodzą po pożyczki, ja dużo czasu spędzałem z ich dziecmi. Te dzieci praktycznie mieszkały u mnie a teraz to tak jak gdyby zostały mi odebrane.

I co z tego, że nie mają pieniedzy, jak nie chcesz to nie pożyczaj. Matką Teresą jesteś ??

Gość Ta... Ehe ehe
Zajmij się sobą człowieku. To jest moja dobra rada.

Gość ooo no to pięknie
A co Tobie do ich dzieci? Odpierdol się od nich.