Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia1774

czy możliwe, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Indra87
Co Wy dziewczynki robicie? Tak ciezko jest isc do gina po tabsy??? Ewentualnie zalozyc chlopakowi gumke? Moim zdaniem kalendarzyki i wyliczanie dni plodnych i nieplodnych jest dla stabilnych par, które jak wpadna to im to nie bedzie az tak przeszkadzalo. Ja bralam tabsy przez 3 lata, teraz juz nie biore i z chlopem "uwazamy", ale ja mam 23 lata, na ostatnim roku studiów, z tym samym facetem od 4,5 roku, on pracuje i niezle zarabia. Moja filozofia to uwazamy, zeby nie skonczyc w srodku, ale jakby co, to co Bóg da to sie ochrzci! A wy mlodziutkie jestescie, nieustabilizowane, nie chcecie dzieci i bzykacie sie bez gumy... Czemu?

Gość zal
zmałopolski a robilłaś test.??

Gość goownooo
Poperdolone polskie nastoletnie goowno

Gość zal
bez gumki większa przyjemność... Owszem to nasza wina , ale ja nie jestem pewna , mój przyjaciel był tak zjarany że mówi że nie mogłam w paść ... Nie wiem co mam robić napoważnie .

Gość Indra87
Test i tak nie wyjdzie jak sie za wczesnie zrobi. Trzeba tak ze 3 tygodnie poczekac chyba. Zbierzcie wy sie do Gina i zróbcie USG dziewczyny! A zanim to zrobicie to nie pijcie, nie palcie i uwazajcie na siebie. Niestety, takie zycie.

Gość zmałopolski
nie robiłam,bo to za wcześnie.okres dostać powinnam 11 listopada,także to jest duzo czasu,jesli zaszłam to będę bardzo szczęśliwa,to nie będzie dla mnie koszmar, po prostu chciałabym wiedzieć,czy są większe szanse że mogłam zajść mimo,że dni płodne zaczęły mi się dopiero po 2 dniach po stosunku

Gość zal
Tzn . Ja zrobiłam test w dzień w którym miałam mieć miesiączke a nie dostałam i robilam kilka razy dziennie ale każdy pokazywał inaczej. Ogulnie drugi miesiąc nie dostałam miesiączki.

Gość zmałopolski
ja nie piję nie palę,biorę kwas foliowy i dbam o siebie.nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka

Gość Indra87
Znaczy sie co? Bo sie upalil to mu nagle sperma zniknela czy jak? Oczywiscie, ze moglas wpasc. A jak juz tak bardzo nie lubicie gumek to sa jeszcze tabletki, plasterki, implanty i masa róznych innys srodków. ALbo chociaz byscie chlopakom powiedzialy, ze maja wyciagnac zanim dojda (chociaz to i tak nie gwarantuje, ze plemniczek jeden z grugim sie nie dostanie do pochwy, bo przed wytryskiem taki plyn ze sperma sie pojawia)

Gość zal
A zmalopolski ile masz lat.? OCzywiście jak ja będę w ciąży też będę sie z tego cieszyć , tylko szkoda że w takich okolicznościach zaszłam. A Ojca będzie miało wspaniałego przyjaciel mój to Anioł..

Gość Indra87
Ja nie mówie, ze wy tu palicie i pijecie, ale kazdemu sie zdarza impreza (ja sama popalam i napije sie czasem) i tylko o to mi chodzi, zebyscie uwazaly zanim nie bedziecie miec pewnosci. Z malopolki, jak chcesz dzidziusia to spoko, ale widzisz, niektóre dziewczyny maja po 17 lat i im dziecko nie na reke a sie nie zabezpieczaja jak potrzeba.

Gość zal
Z malopolski Ja Nie ściemniam mam jeszcze te testy . Pokazać.?

Gość zmałopolski
wyślij fotkę,zobaczymy jakie testy uzywałaś,może jedne sa lepszej firmy i są dokładniejsze od drugich

Gość zal
NIe wiem może myśli że jak sie napalił to zmiejszyła sie jego płodność. Ale nie wiem . Obiecał że jak wpadłabym to zaopiekuje sie mną i dzieckiem. Wkońcu ma 23 lata a ja 17

Gość zmałopolski
indra rozumiem Cię :)

Gość zal
Zrobie zaraz jak siostra uśnie bo nagada mojej mamie ... i Bd przypał. Ogulnie jeden kosztował 12 zł a drugi 10 kupił mi je mojej kumpeli chłopak.

Gość goownooo
No przyjaciel aniol hahaha a dziecko rodzice wychowaja hahaha patologia,ja bym sie powiesila jakbym miala taka matke jak ty

Gość zmałopolski
zal wyslij zdjęcia tych testów,ile ich zrobiłaś?,jak to 2 miesiąc,to lekarz stwierdzi spokojnie czy jestes w ciązy gołym okiem

Gość zal
indra ja Chciałabym mieć Dziecko. Kocham małe dzieci. I to ze mam 17 lat mało znaczy , Oczywiście jestem może jeszcze gówniarą i mam nasrane w głowie ale mój Przyjaciel jest już dorosłym mężczyzna i może mieć już dziecko jest na to gotowy .

Gość zmałopolski
goownoo schowaj swoje głupie uwagi dla siebie,nie podoba Ci się temat,to spadaj tam gdzie się wyzywają,twoje umoralnianie nic juz tu nie da

Gość zal
Dwa robiłam bo stwierdziłam że to nie ma już sensu . Chciałam poczekać aż dostane miesiączke i 14 minoł drugi miesiąc jak jestem bez miesiączki. I zastanawiam sie nad pujściem do lekarza na Usg .

Gość zmałopolski
zal idź do łazienki,zrób zdjęcia i pokaż nam te testy

Gość zal
gooowno nikt cie tu nie chce nie musisz obrażać Mnie. nie znasz Mnie a oceniasz. Poznałbyś Mnie to Okey możesz mówić co chccesz .

Gość zmałopolski
musisz iść do lekarza,bo jesli nie masz okresu od 2 miesięcy,to wskazuje na ciążę,a oba testy są pozytywne?

Gość zal
Jak ja tu mam małą bekse do pilnowania zaraz powinien tomek przyjść więc on wam zrobi... ok ... Ale jak ja wam wyśle jak nie mam kabla usb do telefonu upsss

Gość zmałopolski
nie wiem,ale z jesli jeden test pokazał Ci pozytywny wynik,to chyba jesteś w ciąży

Gość zal
zmałopolski Moja Kumpela miała 15 lat jak zaszła w ciąże i miała prawie jak ja tylko ona robiła setki tych testów i każdy wychodził jej inaczej . Raz na ciąże raz na nie ciąże. A jednak nie była a nie miała miesiączki 4 miesiące. Fakt nie wymiotowała i nie było jej słabo. a Ja Wymiotuje od jakiegoś czasu i ciągle mi słabo

Gość zmałopolski
Idź jutro prywatnie do lekarza.powie Ci z góry czy jesteś czy też nie.