Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SABA2628

ALIMENTY

Polecane posty

Gość SABA2628

ZŁOŻYŁAM WNIOSEK O ZALICZKE ALIMENTACYJNĄ, ALE DOSTAŁAM ODMOWE PONIEWAZ DOCHOD PRZEKROCZYŁ KRYTERIUM DOCHODOWE. KAZANO MI ZŁOZYC JESZCZE RAZ JAK UTRACE ZASIŁEK DLA BEZROBOTNYCH, ALE W ROKU 2009 BYŁAM NA ZASIŁKU CHOROBOWYM I MACIERZYŃSKIM I POWIEDZIANO ZE TO NIE JEST DOCHÓ UTRACONY. CZY TAK MOGLI POSTĄPIĆ?

Gość wsaewqewqwr
Stać cię pindo na utrzymanie bękarta, a ty jeszcze zasiłek alimentacyjny chcesz wyłudzić:o

Gość dochod utracony
jest wtedy,gdy nie pracujesz i jestes na zasilku lub bez

Gość dochod utracony
probuj ponowmie od stycznia 2011,bo wtedy musisz wykazac dochody za 2010-jesli beda mniejsze niż 725zl na osobe to przyanadza Ci zaliczke,u komornika byłas??

Gość sie nie robi dzieckaaaa
to po wuj robiłaś dziecko jak ciebie nie stać na utrzymywanie go, przecież podatnicy ciebie nie pieprzyli aby teraz płacić alimenty

Gość dochód utracony
masz jakąs chyba satysfakcje z tego,ze kogos wyzwiesz:-O Jakos o tatusiu dziecka nic nie napisałas(łeś),ze jego obowiązkiem jest płacic alimenty:-P Tylko najlepiej od razu atakowac matkę.Alimenty nawet płacone przez panstwo dłuznik musi spłacic z nawiązką-wiec nie wiem komu robi na złośc.Teraz takiego nie zamnkna tylko wysla do pracinterwencyjnych,zbaiora paszport itp,nie ma zmiłuj

Gość dochód utracony
zabiora paszport

Gość jak ja takich ludzi nie mogę_
wsaewqewqwr zastanow sie co piszesz bo dziewczyna sie normalnie pyta a TY jakies bezsensowne uwagi.