Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASDFGTFDSADFGFDSDFGVDSDFCCCCCC

MAM PROBLEM Z ODBYTEM PROSZE POMOZCIE

Polecane posty

mama bardzo wstydliwy problem. czasami na papierze pojawiaja sie drobne ilosci krwi (z odbytu) czesto moj odbyt smierdzi (nie wiem jak to inaczej opisac) mimo ze bralam kapiel i umylam sie bardzo dokladnie wydobywa sie z niego jakas substancja chyba i bardzo sie wstydze uprawiac sex. czesto rowniez mnie swedzi (wlasnie kiedy jest ta substancja) i raz na jakis czas odczuwam bardzo silne "skurcze" czy cos w tym rodzaju w srodku w odbycie trwajace bardzo krorko ale sa tak silne ze zwijam sie z bolu. myslalam o hemorodiach ale nie mam pewnosci? poradzcie (pojde do lekarza dopiero za 2 tyg bo na razie jest to nie mozliwe)

MAM *

Gość lalalaljh
Lekarz wybada cie badaniem per rectrum (czyli palec w odbyt) jesli nic nie wyczuje skieruje na kolonoskopie i tam rozwieja wątpliwości, bardzo Ci współczuje, ale krew to poważna sprawa

Gość abrakadabra czary i magia
nie wiem co Ci moze byc, ale mozliwe ze rowniez miewam te ,,skurcze". czy odczuwasz to tak jakby jakies bardzo mocne uklucie gdzies w srodku? to faktycznie bolesne, mam ochote sie wtedy zgiac w pol:O