Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I eat my drink

Poważna rada dla facetów

Polecane posty

Gość I eat my drink

Witajcie. Napiszę dla was instruktaż postępowania z dziewczynami. Często na kafe można spotkać tematy w stylu "byłem dla niej uprzejmy, ale wybrała innego", "kobiety wolą chamów" czy "dlaczego mnie zostawiła?". Otóż to nie jest tylko winą kobiet, że wybierają tych mniej uprzejmych. Zaraz wyjaśnię. Jesteście dla dziewczyn uprzejmi przez CAŁY CZAS. Nic gorszego być nie może! Flirtowanie, podrywanie to nic innego jak drażnienie (oczywiście nie chamskie). Jeśli dajecie dziewczynie stale to samo (uprzejmość) i nic poza tym to ona się w końcu znudzi. Uprzejmi macie być jak się rozchoruje, gdy ma jakieś problemy czy gdy już np. żona jest w zaawansowanej ciąży, a nie na początku znajomości! Związek między chłopakiem a dziewczyną to nie relacja babcia-wnusio, w relacjach damsko-męskich musi być element podniecenia, tajemniczości, zainteresowania. Raczej nie osiągnie się go jedynie uprzejmością. Oboje wiecie, że ty nie robisz tego, żeby jej sprawić przykrość, np. wytknąć jakiś błąd i pokazać "ja tu rządzę, jestem mądrzejszy, a ty milcz głupia cipo". Dlatego jeśli dziewczyna wybiera zamiast was jakiegoś bezczelnego przystojnego typka, to nie zawsze dlatego, bo lubi być traktowana jak szmata, ale bo brakuje jej tego co w relacjach damsko-męskich jest najważniejsze! W końcu po co się ma dziewczynę, jak nie dla życia erotycznego?? (później rodzinnego) Mężczyźni, którzy przez cały czas są jedynie uprzejmi nie umieją po prostu flirtować, sprawiać radości swojej dziewczynie i to u was leży wina, nie tylko u dziewczyn. Nie macie umiejętności czy wrodzonego talentu w relacjach damsko-męskich. Nie rozumiecie ile radości dają umiejętne złośliwości i tym podobne pierdoły.

Gość dzięki za rade dziewczyno
🖐️

O ile się dowiedziałem :D:D:D A mogę experta spytać w czym uprzejmość kłóci się z drobnymi uszczypliwościami albo nawet mniej drobnymi? Flirtowanie to drażnienie? Kurde muszę sobie jakiś patyk sprawić do dźgania.

Pewni siebie ludzie zawsze będą bardziej atrakcyjni od tych zalęknionych....a uśmiech serdeczny dodaje uroku nawet najbrzydszej istocie;PP Zainteresowanie drugiej osoby sprawia że atrakcyjność partnera wzrasta nawet jeśli towar jest trefny :D

Naczelny kompletnie nie zrozumiałeś :( Masz lać w mordę zawsze i wszędzie i przestawać jak będzie chora albo w zaawansowanej ciąży. ALE TYLKO ZAAWANSOWANEJ bo w niezaawansowanej to lej.

Gość deredere
nic nie rozumiecie , dlatego siedzicie na cafe , zamiast rwać laski , teraz już przynajmniej wiecie dlaczego

Gość dający rozkosz
deredere ma racje

Gość dający rozkosz
uderz w stół a nożyce się odezwą

O jak błysnąłeś :D Znasz jeszcze jakieś powiedzonka? A swoją drogą co ty tu robisz w piątkowy wieczór zamiast "rwać laski" :D

Gość dający rozkosz
znam wiele : ) Może lubię myślicieli i chce ich tutaj wyrwać :)

Gość deredere
ćwiczymy drażnienie i wyzłośliwianie się

poproszę miskę do rzygania bo już mam mdłości od uszczypliwości...

Gość rzezimieszeq
''Nie rozumiecie ile radości dają umiejętne złośliwości i tym podobne pierdoły.'' czyli chcesz powiedziec ze gdy jest sie zlosliwym dla dziewczyny to ona ma mokro w majtkach? jesli tak to jest dla mnie szansa. i nawet zaczynam po trochu rozumiec momemty gdy pewna ona sie na mnie patrzyla ukradkiem, bo ja wczesniej w rozmowach z nia bylem czesto uszczypliwy

hardxxx dam...ale nie dziś....bo nie wiem gdzie go mam...nie chce mi się teraz szukac go... ...a jutro do pracy lecę...błe...

jak się nie pierdolisz to rzeczywiście wolny ale i stracony:O