Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytaaajka

sposob na bycie totalnie anonimowym w internecie.

Polecane posty

Gość zapytaaajka

tak sie zastanawiam. wszystkie te proxy i inne duperszwance musza na żądanie służb podać namiary. aaaleee!! przyszlo mi cos do glowy. sa teraz takie modemy z telefonii komorkowych na karte sim. pewnie wiecie. to jest tak samo jak z telefonami. mozna wziac na abonament i wtedy wiadomo - maja twoje dane, ale tez mozna po prostu wejsc do salonu i kupic bez umowy taki modem za 200 czy 300zł. tak jak sie kupuje telefon na karte. nie maja zadnych danych. no i teraz tak sie zastanawiam. do tego modemu kupuje sie karte sim na doladowania. wlozyc taka karte sim, doladowac sie. po czym taka karte sim wyrzucic. wtedy chyba nie ma mozliwosci namierzenia? czy modem wysyla jakieś swoje dane do internetu i wowczas przy ponownym podlaczeniu jest mozliwosc namierzenia? no, ale nawet jesli to w ostatecznosci mozna wywalic i karte i modem nie? nie planuje zadnego przestepstwa internetowego, ale z ciekawosci sie nad tym zastanawiami.

Gość zapytaaajka
czego ja sie spodziewalam :D wy na kafe nawet nie wiecie o czym ja mowie

Gość abrakadabra czary i magia
ja troche mam. jestem uzalezniona od zagladania na pewna strone na fotce i czasem jej wlascicielce pisze niemile rzeczy:) czasem sie zastanawiam czy moze jakos dojsc ze to ja

Gość zapytaaajka
moze moze to zrobic jakis dobry haker. policja to na pewno bez problemu. zglasza sie do administratora fotka.pl, dostaja adres ip. zglaszaja sie do operatora i on podaje im twoje dane. ale to musi dojsc do czegos powazniejszego. nikt nie bedzie wszczynal sledztwa z powodu niemilych komentarzy

o kurfa, ja tez kogos przesladuje na fotce z fikcyjnych kont:O a to prawda ze jak sie lapie neta prze ruter to IP sie zmienia za kazdym razem?