Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewyrabiajaca

chce umrzec

Polecane posty

Gość uerfgbhsedvbfsd
dlaczego co sie dzieje? opisz swoja sytuacje

a mozna umrzec przejsciowo?:/ chce umrzec bo nie mam nic.nic, zupelnie, kompletnie nic. Zaczelam studia od pazdziernika, niby ostatni rok a ja mam ochote zrezygnowac bo juz nie wyrabiam. mialam po oplaceniu stancji 100 zł w portfelu, mialam, bo zostalo mi okolo 5 a jeszcze ubezpieczenie musze zaplacic!!! ciekawe z czego? nawet doopa nie dorobie bo nikt mnie nie zechce, kurrrrva mac!!!

Gość a może dać im butle z tlenem
a rodzice?

ojca nie widzialam od 10 lat i nie spieszy mi sie do ogladania go. a mama pracuje na czarno i przy pracach sezonowych ale utrzymuje za to dom(rachunki, jedzenie itd.) wpadlam w jeszcze wiekszego dola przed chwila:( kolezanka ze stancji miala w weekend poprosic rodzicow zeby wzieli jej laptopa na raty i co? i dzis juz przyjechala i kupila za gotowke. za 2400zł. bez mrugniecia okiem tyle wydala :(

Jeśli to ostatni rok, to pomyśl sobie, że szkoda tych lat starań, pieniędzy i nauki. Zaciśnij zęby i pomyśl sobie, że to już prawie meta. Potem będzie już łatwiej. Pójdziesz do pracy i powoli się odkujesz. Jakbyś potrzebowała pogadać lub jakiejś innej pomocy - pisz: saruniaa5@wp.pl Pozdrawiam.

Wejda jak mam sobie dodawac otuchy skoro od polowy miesiaca ciułam każdy grosz? nawet nie mam od kogo pozyczyc. juz nawet nie mam sily plakac. daje ogloszenia o korepetycjach, opiece nad dziecmi ale nic nie ma. zadnej pracy. a jak jest to koliduje z moimi zajeciami.

doskonale cie rozumiem, mam podobna sytuacje, pracuje na stazu mam 765 zl, co miesiac zostaje mi 65 bo place sobie sama studia, rodzice nie pomagaja mi bo nie maja z czego. tez czasem chce mi sie plakac, wszystkie kolezanki i znajome wokol maja co chcą, dzwonią czy pojde na impreze a ja nie mam za co i odmawiam, za tydz powinnam jechac na zjazd do szkoly, ale nie mam za co.. wierze ze kiedys los sie odwroci, skoncze studia znajde prace dobra. ostatnio nie mialam nawet na bilet rowniez ciulam kazdy grosz

Gość justyniankaa
jeśli jesteś z dolnego śląska to mogę pomóc żywnościowo:)

dzis jak szlam do pracy sasiad zaproponowal mi podwózke do pracy, ucieszylam sie ze zaoszczedze 1, 05 na bilecie! serio, to jest tragedia. moze znajde dobra prace po tym stazu tylko na to licze

ja nie mam za co oplacic rachunku za telefon od 2 miesiecy.... uwierz mi ' niewyrabiajaca'' ze tez mam bardzo ciezka sytuacje... tez mam dosyc takiegos zycia ... przykro mi jest ale zyc trzeba wierze ze sie odkuje kiedys

szukam. zreszta i to mam utrudnione bo moj "dochod" to 350 zł alimentow z funduszu wiec prace nawet jak znajde to tez do pewnej kwoty bo mi zabiora te alimenty

a staż ?? ja poszlam na staz bo tez nie mialam szans na zwykla prace bo nie mialam doswiadczenia, teraz jak skoncze staz bede sie starla ao jakas prace na umowe bo w sumie pracowalamn juz w dwoch miejsach, moze sie uda!! chcialabym sobie dorabiac tez w soboty ale w moim miescie super tez jest lipa z praca zreszta jak w 3/4 naszego zajebiaszczego kraju

jasminowa studenci studiów dziennych nie moga odbyc stazu, na zaoczne sie nie przeniose bo nie bede miala za co ich oplacic. bledne kolo kurwa mac

srebro nie jest kosztowne, ale zloto tak, i ostatnio szukalam w domu mojego zlotego pierscionka zeby sprzedac i miec na zycie ale ktos mnie juz uprzedzil z tym pomyslem...:/

Gość przywiąż mu jak będzie spał
przed śmiercią nie zapomnij o podrobach typu nerki, wątroba, przepisz, bo te kutasy doktory sprzedadzą na lewo i rodzinie dupsko wypną.

Gość Fiutek89
Postaraj sie o jakas prace na czarno, wspolczuje.

Gość na nazwisko miał Glemp
sprzedaj nerkę, albo piczkę.