Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka z pewnej wioski..........

O przewadze wiejskich dziewcząt nad miejskimi "damulkami"

Polecane posty

W którym miejscu zrobiłam z siebie niby "debilkę"? Jakoś tego nie widzę.....Poza tym trzeba być ostatnim śmieciem, żeby pochodzić ze wsi i nie bronić swojego pochodzenia..

wmawiasz sobie :P skoro robisz takie "odwety" to widocznie nie czujesz tak tej przewagi :D tak cie zabolała opinia jednej osoby na jednym temacie? my miastowi jakos nie robimy wojny o krytykę jakiegoś miasta - a wy to wystarczy ze ktos napisze,ze na wsi to palą węglem i to źle i już musicie robić odwet :P zauważyłam,że cżęsto macie "kompleks wiejskości" i tylko wam sie wydaje,że to niby my sie wywyższamy ,a często to wy sie przesadnie wywyższacie,żeby nam coś udowodnić :P(ciekawe co?) Ale to już wasz problem,bo ja jestem z miasta i nie widze powodu,żebyście mieli tyle kompleksów,tylko błagam,spuśccie psy z łańcucha jeśli macie :P

zamknij ryja............ jo pisza za sia, niy za ciebie !

Poza tym nie podałaś ani jednej rzeczy, która stanowi o tej niby przewadze - no taa,bo ona czeka aż ktoś inny coś wymyśli co by sie nadało na argument :D tylko nie wiem po co,ja uważam że wieś i miasto sie równoważą - zarówno miasta jak i wsie są potrzebne,wieś potrzebna jest miastu,a miasto wsi.I jest różnorodnie

Gość Taka z pewnej wioski.........
dzisiej sie byda ruchać za stodołum............. zrobja loda za pięć zeta :)

no i są ludzie którzy wolą to lub to i wedle uznania mogą mieszkać,gdzie chcą :P także nie ma sie o co kłócić :)

Gość Zajęty nick ..............
No i właśnie ktoś zajął mój nick pomarańczowy, co oznacza , że poczuł się jednak bezradny i mniejszy...

ludzie ze wsi jadą na studia do miasta a ludzie z miasta jadą odpocząć na wieś,pooddychać świeżym powietrzem :P

zdupcej stond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ludzie ze wsi jadą na studia do miasta a ludzie z miasta jadą odpocząć na wieś,pooddychać świeżym powietrzem :P

tak więc przechodząc do tematu.............. Wieśniary górą !!!!!!!!

Taka z pewnej wioski......... dzisiej sie byda ruchać za stodołum............. zrobja loda za pięć zeta No i proszę, jak miejsckiej damulce wychodzi naśladowanie...przerosła samego mistrza.W tym macie przewagę :D Lody za pięć zeta :D

a co do dupcenia za stodołą to sory ale w stodole jest przytulniej jak chcesz wiedzieć zepsuta damulko :D :D masz jakieś kompleksy jak widzę ;)

a za loda biorę dychę!!!!!!!!!

wszyscy zdupiać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szkoda słów................z czymś takim nie będę polemizować.

Gość jak sie stawia tezę
to trzeba podac argumenty na nią ,ty nie podałaś żadnych czym udowodniłas jedno, że inteligencja nie grzeszycie.Przeprowadziłam się na "przedmiescia" i nie żartuje, ale patologia goni patologię ,a brak wykształcenia rekompensujecie zyciem sprawami innych ,pełno jadu i zawiści oraz wszechobecnej głupoty.! osoba na 100 ze wsi cos osiągnie w życiu. A ty bełkocz dalej wyzsza wiejska inteligencjo.

Gość Ewulaaa
Wez kobieto nie kompromituj dziewczyn ze wsi, jak masz jakis problem ze soba to wypowiadaj sie w swoim imieniu a nie calej poulacji. Ja jestem ze wsi, moi rodzice są rolnikami i mam w nosie zarty innych na temat ludzi wiejskiego pochodzenia. Sama sie z nich smieje bo wiem ze mnie nie dotyczą bo znam swoją wartosc. Studiuje w warszawie, prawie wszyscy moi znajomi to warszawiacy i jakos nigdy moje pochodzenie nikomu nie przeszkadzało. A ze ty autorko masz takie kompleksy ze musisz zakladac tematy na kafeterii bo tak cie jakies zarty urazily to bardzo mi przykro, widocznie masz powody zeby czuc sie gorsza bo gdyby tak nie było to temat by nie powstal

Gość Miastowieś
A prawda jest taka, ludzie którzy dysponują gotówką albo stać ich na zpłacenie kredytu uciekają z miasta. Budują domy ,albo kupują do remontu. W miastach zostaną bogaci w apartamentach i biedaki w blokach.

Chcecie argumentów, proszę bardzo. Dziewczyny ze wsi: - są gospodarne - potrafią być samodzielne, lepiej sobie radzą w życiu - jeśli są wykształcone, są świetnymi specjalistami i realizuja się zawodowo - myślą praktycznie i racjonalnie - nie żyja chwilą, odpowiedzialne -skromne - potrafią gotować -nie są zepsutymi istotkami

obydwie strony mają nie równo pod sufitem...chyba chłopa dawno nie miałyście, który wygoniłby pająka i posprzątał pajęczyne z waszych dawno już nieużywanych pochew!!!! Durne baby! Można spotkać wartościowych ludzi zarówno na wsi, jak i w mieście, ale jesteście tak ograniczone, że będziecie się kłócić do upadłego o kolor włosów, imie dla dziecka, czy przewagę wiejskich dziewczyn nad miastowymi.

Studiuje w warszawie Dziewczyno, co studiujesz??????????? Nie kompromituj się taką ortografią :(

Gość Ewulaaa
Cechy ktore podałas nie mają nic wspolnego z pochodzeniem wiejskim lub miejskim, swiadczą jedynie o twojej skrajnej pustocie, poczuciu niskiej wartosci i ograniczonych horyzontach myślowych skoro wrzucasz wszystkich ludzi do jednego worka

Gość Ewulaaa
nie jestem na forum dotyczacym jezyka polskiego i w nosie mam ortografie bo pisze szybko, ale faktycznie jak nie ma sie nic do powiedzenia to tradycyjnie jest to najlepszy kontrargument;D

Ewulaaa :D:D zgadnij, o jaką przewagę chodzi???????:D A Ty durnoto stanęłaś po drugiej stronie :D

Gość makrela w pomidorze
he he he :) ten topik to żenada .....autorko kompromitujesz się ,jeśli się uważasz a inteligentną , to na pewno wiesz że pochodzenie nie ma nic do poziomu intelektualnego.

:D:D:D

Gość Ewulaaa
popracuj dziewczyno nad sobą to moze i kompleksy znikną