Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka z pewnej wioski..........

O przewadze wiejskich dziewcząt nad miejskimi "damulkami"

Polecane posty

Gość makrela w pomidorze
Ktoś ci w szkole dokucza - pewnie jakieś pustaki miejskie śmieją sie z ciebie a ty się tym przejmujesz...

Gość Zajęty nick ..............
:D I co , głupio Ci, czy jeszcze nie rozumiesz????????????????? Pomyśl przewrotnie :D

Szkoda, powinnam wiedzieć, że na forum kafe to zazwyczaj nie macie równych szans...O przewagę łatwo..Do niektórych: popracujcie nad sobą" :D

Gość Ewulaaa
Do mnie to pytanie? Nie wiem autorko o co ci chodzi, nie zamierzam doszukiwac sie w twoich szalenie inteligentnych wypowiedziach drugiego dna a ze na wypowiedzi innych uzytkownikow potrafisz reagowac jedynie emotikonkami to rozmowe uznaje za bezsensowną

Gość BRZYDKO MASZ W POKOJU
Autorka to jakiś bezrobotny i ograniczony facet po 30-tce. Siedzi od rana na internecie i juz nie wie co ma z sobą zrobić heheh

dziwię się że ktoś jej w ogóle odpisuje. Niech gada sama z sobą jak taka yntelidżentna :P

z resztą to prowokacja :D

Ewulaaa Do mnie to pytanie? Nie wiem autorko o co ci chodzi, nie zamierzam doszukiwac sie w twoich szalenie inteligentnych wypowiedziach drugiego dna a ze na wypowiedzi innych uzytkownikow potrafisz reagowac jedynie emotikonkami to rozmowe uznaje za bezsensowną 20:15 [zgłoś do usunięcia] BRZYDKO MASZ W POKOJU Autorka to jakiś bezrobotny i ograniczony facet po 30-tce. Siedzi od rana na internecie i juz nie wie co ma z sobą zrobić heheh Mam rozumieć, że to ostatni śpiew co niektórych.:D Że też daliście się podejść...:(

A Ty, to co niby robisz??????????? :D

Gość kamaja
BRZYDKO MASZ W POKOJU podpisuję się:D

Gość Ewulaaa
och pewnie dzis nie zasniesz w nocy z powodu tej prowokacji roku, to takie podniecające

Ewulaaa och pewnie dzis nie zasniesz w nocy z powodu tej prowokacji roku, to takie podniecające Widzę, że nie możesz sobie darować, że dalaś się wpuścić w maliny :D :D

Gość mieszkaniec wsi
żeby nie wieś to byśta nie mieli co żreć 🖐️

Gość tak się składa
ze nie tylko wieś żarcie daje ha! :D coś za coś

Gość TOmasz ktory zna wiec
Co wy dziewczyny mozecie wiedziec o przewadze jednej nad druga :-O Ja wam napisze. Dziewczyny ze wsi - wpuszcza Cie miedzy nogi za sznur korali albo za chustke na glowe. Ogolnie za swiecidelka rozlkladaja nogi przed toba az wiatr swiszczy - ale w dupke bron boze - bardzo rzadko sie myja- nie ma na to czasu; co za tym idzie wali im z brochy i pyska; nie myja wlosow - dobrze gotuja - nie umieja sie wyslowic - pojawic sie z taka w tlumie to wstyd bo drze jape ze ludziska ja zadepcza - umieja krochmalic posciel - jak sie dziwia czemus to otwieraja jape i mrygaja oczyma

ze nie tylko wieś żarcie daje ha! coś za coś - no włąśnie o to mi między innymi chodziło mówiąć że wieś jest potrzebna miastu a miasto wsi :) uwielbiam jajka prosto ze wsi i mleko prosto od krowy

Gość Zajęty nick...................
Tomaszu, czyżbyś miał taką przyjemność? Chyba naczytałeś się powieści Kraszewskiego...:(