Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chandra.... :(

Brakuje mi czegoś w życiu, nie wiem czego.... Znacie to uczucie?

Polecane posty

potwierdza sie to co mowia.. ze duzo ludzi zapada na chandre i depresje jesienia... moje zycie jest do dupy.. dlaczego? kocham nieodpowiedniego mężczyznę.. moje życie towarzyskie kuleje jestem na stazu za marne grosze przytyłam moge tak wymieniac do jutra, ale to nie ma sensu... po prostu jestem chora, nie pojade do szkoły w weekend, leze w lozku, mam otwarte okno i słysze że ktoś dzis chyba baluje na osiedlu, bo fajna muzyka leci. a ja nigdy nie byłam na imprezie z prawdziwego zdarzenia.. jakos tak mi smutno.... wiem wiem, piertole jak potluczona... sama nie wiem czego chce... nie wiem co jest w zyciu ważne.. mam wrażenie że cos tracę, że cos mi umyka.

Gość milejdiiii
ja tez mialam dola ale walnęłam sobie winko i jest fajniej :) a Ty wyzdrowiejesz pojedziesz do szkoly poplotkujesz z funfelami i bedzie git :*

co jest potrzebne do szczęścia w życiu? mowi się, że nie wolno uzależnia swojego szczescia od drugiej osoby... nie mogę powiedzieć, że byłabym szczęśliwa gdybym była z tym mężczyzną, bo tego nie wiem... ale intuicja mówi mi że tak. nawet gdyby to szczęscie miało trwać krótko.. a może to dziecko daje prawdziwe szczęscie? wierzę w to. ale jestem na to za młoda i nieustabilizowana. a może to pieniądze, aby móc zrealizować wszystkie swoje pragnienia. tego nie jestem w stanie osiągnąc.. co jest szczesciem dla zwyklego czlowieka, zarabiajacego niewiele, nie majacego 500 znajomych na nk?