Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonaa26

Sukienka do oceny

Polecane posty

Nie jest zła :) Jak przeczytałam w linku hiszpańska suknia ślubna to wyobraziłam sobie jakiegoś potworka, a tu miła niespodzianka.

Fajna, mnie się też podoba. A do komunii to się w albach idzie - przynajmniej u nas :D

Gość ładna i elegancka
tylko pozbyłabym się tego tiulu z dołu. w mojej parafii dziewczynki chodzą do komunii w labach, więc argument chybiony. po drugie, w czym Twoja siostra by Cię widziała? w napompowanej bezie? albo może w prześwitującym gorsecie, jak tu jedna wklejona był? siostra niech się ubiera jak chce, dla mnie to bardzo elegancka sukienka. co więcej, za kilka lat jak spojrzysz na zdjęcia nie będziesz czuć obciachu, bo to ponadczasowa elegancja. powodzenia!

Gość iwonaa26
dziekuje za opinie! Bardzo sie ciesze ze sie podoba. Jutro pokaze ten temat na forum siostrze :P hehe Pozdrawiam

Gość jnb,jn,kn,k
pod warunkiem, że masz talię, bo ta pani co sprzedaje talii nie posiada

Gość NOWa narzeczona
Jej ... sliczna, troche nie w moim stylu, ale naprawde zachwyca. To uwielbiam pronovias, pierwszy raz zobaczylam ich butik we Frnacji i sie zakochałam.

Gość kdsksdkdlslkdsk
b.ladna sukienka. A rekawki wladnie dodaja uroku!

Gość Iwonko, sukienka bardzo ładna
i jeżeli Tobie się taka podoba, dlaczego nie? Twoja siostra może ma inny gust? Na sobie też tej sukni nie widzę,chociaż figurę mam niezłą, ale gustuję w innych. Dziewczyny pomyślcie, gdybyśmy miały jednakowe preferencje w wyborze sukni, szłybyśmy jak klony przed ołtarz. Nie można nikomu niczego narzucać, to będzie jedyny Twój dzień w życiu, Ty masz być szczęśliwa i dobrze czuć się w swojej szacie.

Mnie się już ten wzór już troszkę opatrzył ale nie można zaprzeczyć, że sukienka jest ładna. :) Jeśli tylko czujesz że to ta wymarzona, to ją kup i wyglądaj pięknie. :)

Gość kinga12344556
Lepsze są twoje zia pióra i falbany. Jak stać Cię Zia na takie wesele to ciekawe czy stać Cię na suknię Vera wang bo zień to taka średnia półka.

Gość ładna sukienka
i jeśli masz smukłą figurę, to smiało ją kupuj - siostra bzdury plecie... Tylko błagam, nie zakładaj do niej takiego naszyjnika jak na zdjęciach - oszpecił śliczny kształt dekoltu, i przytłoczył Pannę Młodą. Sama suknia i rękawki sa na tylko wdzięczne, ze nie potrzebują dodatkowych błyskotek ;) Kolczyki, i wystarczy. No i ten welon "weselny" (krótki) tez pasuje do sukienki jak pięść do nosa.