Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioluśka-nuśka-aguśka-puśka

CIOTA kolega

Polecane posty

Byliśmy dzisiaj na wycieczce klasowej, i mamy takiego kolega z którego się nabijamy żałosny jest i spytałam się go czy się mu podobam, a on mira wiesz nie dorównuje ci do pięt, więc mu powiedziałam że mu nogę podniosę i tak mu zaczęłam mówić że jest boski itp. On czerwony i potem powiedziałam dlaczego ciągle się jąka, on się ze mną założył że jeśli w ciągu 1h chodź raz się z jąknie to on ściągnie spodnie a jeśli wygra to ja daje mu zadanie z matmy do końca roku i wiecie co jąknął się i na środku autobusu zdjął spodnie oczywiście tylko spodnie, ale i tak to było żałosne

Gość Pawgj
A zastanowilas sie kiedys ze czlowiek ten jest non stop w stresie m innymi przez Twoje dogadywanie i ze to sie odbija na Jego zdrowiu i ze zostawi to slad w jego psychice na cale zycie? Mam nadzieje ze zrozumiesz jak dorosniesz i dacie Mu spokoj

Gość utka987
Ty i ta cala reszta bandy jestescie okropni...teraz tego nie zrozumiesz co mu robicie...jak podli jestescie...ciekawi mnie czy Ty chcialabys zeby ktos nabijal sie tak z Ciebie...zycze wiecej rozumu w glowce

ale to nie mojka wina że on jest taki denny

A potem wrocilam do domu i zrobilam loda z polykiem mojemu tacie. Kocham mego tate. Szczegolnie wtedy jak mnie zapina w pupe po ojcowsku :classic_cool:

Lubie pod koldra bawic sie wieczorami z moim tatem w pociag expresowy warszawa-wrocław. Ja jestem ciuchcia a on wagonikiem :)