Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebe33

ODRADZAM FRYZJERKĘ MAGDĘ JAKUBOWSKĄ!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bebe33

Moja wizyta u niej to koszmar. Przyszłam z naturalnymi długimi włosami, prosząc tylko o naturalne rozświetlenie włosów zimnymi refleksami. Namawiała mnie na farbowanie całej głowy na rudo, nie chciałam się zgodzić, bo zapuszczałam naturalne włosy wiele lat. Rozjaśnili mi refleksy i nałożyli coś na całą głowę twierdząc,że nada to odpowiedni odcień samym refleksom i w żadnym wypadku nie ruszy reszty włosów, bo zaczęłam się obawiać i dopytywać.Finał był taki, że utlenili mi wszystkie włosy, które wiele lat zapuszczałam, KOSZMAR! Włosy obcięte fatalnie, zniszczone, reklamacji nie uznała, pieniędzy nie oddała. A na moje argumenty, że zostałam perfidnie oszukana i wbrew mnie zostały mi zafarbowane całe włosy, w dodatku na kolor złotawo-zielony jak to określił inny fryzjer do , którego potem trafiłam, zaczęła opowiadać jakich to nie ukończyła szkoleń i gdzie nie wykładała. Jak dla mnie totalne DNO!!! zero klasy, refleksji , czegokolwiek i czyste naciągactwo a umiejętności mam na głowie. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!!!!!!!!

Gość rdsred
no ale jakie miasto?

Gość lemon tree
i właśnie dlatego w życiu nie pójdę do fryzjera :P Współczuję, jeśli zniszczyła Ci wiele lat zapuszczane włosy. Może napisz skąd ona jest..