Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANA234567890

PRZECZYTAJCIE

Polecane posty

Gość ZAŁAMANA234567890

witam! bardzo prosze was o rade. Zyłam z mezczyzna który przez kilka lat mnie bił (wyzywał, złamał kosci, oszpecił, i inne), raz odeszłam i wróciłam bo błagał ze wróci.łKAŁ I PŁAKAŁ ZE SIE ZMIENI, NAIWNIE UWIERZYŁAM Pozniej było jeszcze gorzej. Nie pracowałam, nie skonczyłam studiów przez depresje . mamy małe dziecko. Od kilku miesiecy jest w areszcie i pisze listy jacy to bylismy szczesliwi, chce to zakonczyc ale mam wyrzuty.czy powinnam? jak mnie bił to wypominał mikazda złotówke a tak naprawde zostawił mi jeszcze długi. mam 26 lat czy mam szanse na normalne zycie. jaksobie poradzic. błagam pomózcie. !!!OD KIEDY JEST W ARESZCIE USŁYSZAŁAM OD JEGO ZNAJOMYCH I RODZINY ZE WYMYSLAŁ O MNIE potworne rzeczy...co robic nie mam w nikim wsparcia z zewnatrz, ludzie z zewnatrz-bliscy mi... drwia ze mnie i ponizaja smiejac sie ze bił mnie z mojej winy lub bo go sprowokowałam, twierdza ze zmarnowałam sobie zycie a powtarzajac to doprowadzaja ze dalej czuje sie nikim, inni nie chca tego słyszec...Niesety z takiego srodowiska pochodze...potrzebuje wsparcia anonimowego...bliscy w tej trudnej sytuacji odwrócili sie ode mnie. Wszyscy bez wyjatku chodzi o to ze on dalej wzbudza moje poczucie winy...

Gość .NATALA..............
Pisałaś już o tym.

Musisz się od niego definitywnie odciąć. Każdy list na strzępy i do kosza, jeszcze przed przeczytaniem. Jeśli możesz, zmień miejsce zamieszkania. Pierdol takich znajomych i rodzinę. Skoncentruj się na sobie i dziecku. Pomyśl przede wszystkim o przyszłości maleństwa. czy chcesz żeby się wychowywało w domu patologicznym, bo tak niewątpliwie się stanie jesli pozwolisz temu draniowi po wyjsciu z pierdla wrócić. Co było minęło, NA SZCZĘŚCIE! to nie Ty jesteś winna, jesteś ofiarą. Dobrze, że się od niego uwolniłaś chociaż fizycznie.

Gość tyulkju
niesety takich drani coraz wiecej