Gość onqaaaaaaaaaa Napisano Październik 22, 2010 dlorobic? Program to 20$2Surf Łatwo jest się zagubić na nowych stronach więc szybko przedstawię Ci możliwości zbierania punktów, które z początkiem każdego miesiąca zamieniane są na dolary (później wypłata na PayPal - działają aby dodać więcej możliwości) A więc: Instalujesz: http://www.20dollars2surf.com/?ref=156900 1. Miej włączony banner na komputerze - 1 minuta to jeden pkt (z lewej strony banneru $ sprawdzenie ilości pkt, -- klikasz, trzymasz i przesuwasz, x wyłączenie) - wyświetlają się na nim reklamy (stąd program ten bierze pieniądze) 2. Umieszczaj wszędzie swój baner polecający za każde jego wyświetlenie jest 1pkt 3. Bonus za Surf - kiedy na banerze z reklamami wyświetli się Surf Bonus (żółte literki na szarym tle) klikasz i masz dodatkowe pkt (czas wyświetlania ok. 40 sek) 4. Codziennie 3 kredyty w grach: 2 w kole fortuny, 1 w bingo - za wygrane są oczywiście kolejne punkty 5. Bonus za klik- co jakiś czas pojawiają się płatne strony za kliknięcie w które też są pkt 6. Przychodzą do nas punktowane maile 7. NAJWAŻNIEJSZE :!: - zapraszaj znajomych. Siatka znajomych jest najważniejsza ponieważ dostajesz 10% twojego poleconego i tak aż do 10 miejsca. Np. ja zarabiam 10% od twoich zysków, jak kogoś zaprosisz to już oboje zarabiamy na nim, a jak on zaprosi to już my troje i tak aż do 10 miejsca. Jeżeli włożysz trochę pracy w zaproszenie paru osób (a wystarczy tydzień skupienia) to później tylko siedzisz i patrzysz jak spływają Ci ich zyski i nic więcej nie robisz. Ja oczywiście dalej szukam osób zainteresowanych, ponieważ dzięki temu jeszcze bardziej podnoszę swoje zarobki :mrgreen: Sam/a zobacz: jak wejdziesz w poleconych zobaczysz niżej siatkę (listę sponsorów) którzy dotarli aż do Ciebie, zobacz ilu inni mają poleconych i pomyśl ile oni muszą na nich zarabiać ! Teraz TY walcz o swoje zarobki i swoich poleconych Zapraszam do wspólnego zarabiania Sama mam już parę $. Osoba od której dostałam linka wypłacała już 20$ bez żadnych problemów więc dałam się w to wciągnąć 8-) Ona na tym programie po 3cim miesiącu wyciągnęła 32$, mając 20 poleconych z 1 poziomu i paru z dalszych a teraz dołączają się kolejni i zyski rosną. Ja mam obecnie także 20 i szukam dalej. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach