Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powiew wiatru...........

Hej faceci.......

Polecane posty

Swietnie gotuję, sprzątam, mam dobrą pracę i własne M.Szukam faceta.Do tej pory nie mialam czasu na poszukiwania partnera, bo byłam za bardzo zaabsorbowana innymi sprawami.Teraz nadszedł już czas.Tak więc Panowie, czekam 👄

Gość gromislaw
jesli masz dziob jak pelikan to sie nadajesz .

Gość jestem sobie facet
Poproszę o zdjęcie i miejsce zamieszkania. Oczywiście swoje też udostępnię :-)

Dziób jak pelikan??????????????Nie tego się spodziewałam...:( A i wyglądam bardzo dobrze.Więc bez obaw.

No fakt, zapomniałam o wieku...28-37 lat.

Gość jestem sobie facet
No ale skąd jesteś, autorko ? Co lubisz robić na co dzień, mówię o pasji (nie o pracy) ?

Gromisław, to miały być jakieś zaloty? Na ptaka? :D

Jestem z Mazowsza.Lubię czytać.:)

[zgłoś do usunięcia] Naczelny-Cham-Kafe Ale czy połykasz i czy masz duże tzytzki ? Nie jestem jakąś frywolną panienką, to chyba jasne.

Gość nikczemnik
generalnie to: Marysia prać moich skarpet i majtek nie musi , Marysia gotować też nie musi i niech nie liczy na wstęp do kuchni , Marysia nie musi zmywać naczyń, od tego mam zmywarkę , Marysia nie musi prasować , czyli tak naprawdę to Marysia może leżeć i pięknięć ale czy mnie taka żona jest potrzebna ? :)

Gość jestem sobie facet
Szkoda, że nie masz jakiś chociaż popularnych pasji, bo wtedy to jest o czym rozmawiać i co robić wspólnie. W przedziale wiekowym się mieszczę, ale bez wspólnych pasji, to ciężko się dogadać. Żebyś chociaż była wegetarianką ...

Gość jestem sobie facet
Autorko, ile trwał Twój najdłuższy związek ?

Niestety, jem mięso.To duże utrudnienie.Co do pasji mam ich wiele. Czytanie to jedna z wielu.:)

nikczemnik generalnie to: Marysia prać moich skarpet i majtek nie musi , Marysia gotować też nie musi i niech nie liczy na wstęp do kuchni , Marysia nie musi zmywać naczyń, od tego mam zmywarkę , Marysia nie musi prasować , czyli tak naprawdę to Marysia może leżeć i pięknięć ale czy mnie taka żona jest potrzebna ? Świetny cytat :)

Gość nikczemnik
kiedyś znajdziesz jakiegoś przegrańca życiowego lub pierdołę albo niedorajdę , może nawet Jarek tu się odezwie :)

Jaki Jarek? O kim mowa? No i to co mówisz , nie jest optymistyczne.:(

Gość jestem sobie facet
Ja też jem mięso, chodzi mi o to, że prawdziwe wegetarianki mają specyficzne podejście do życia, które sobie bardzo cenię. Szanują i kochają naturę/przyrodę i próbują żyć w jej zgodzie, ich "anteny" są czulsze i wrażliwsze na świat niematerialny, oczywiście zdrowo się odżywiają i mają wiele innych zalet. Nie każda musi być taka ... ale to częste przypadki wśród ludzi unikających mięsa, nie z powodu mody lecz ze względu na szacunek do istot żyjących.

Dochodzę do wniosku, że w obecnych czasach im się jest bardziej zbliżonym do ideału (choć nie mam chyba aż tak wysokiego mniemania o sobie), tym trudniej kogoś znależć.Niestety...

Gość nikczemnik
ale NIE ten Jarek o którym myślisz, tu był zupełnie inny Jarek :) ale odnośnie singli to samotni faceci nauczyli się i potrafią sobie uprać i wyprasować koszule, potrafią pichcić i teraz, gdy kobieta chce przyciągnąć faceta na stary numer typu: - znakomicie gotuję , to już nie te czasy , facet gdy czyta taki tekst to się w duchu uśmiecha , co z tego że potrafi gotować , też potrafię , też mam własne mieszkanie albo dom, firmę prowadzę i mam 10 samochodów , więc czym jeszcze masz ochotę zaimponować facetom, tym że książki czytasz ?

Skąd jesteś facecie?

Nie wiem, czy chciałabym zaimponować.Po prostu albo pasuję taka jaka jestem albo nie i tyle..

Gość nikczemnik
dzisiaj jestem na Śląsku , w poniedziałek będę w Warszawie i cały tydzień , w buiznesie nikt czasu nie marnuje :)

nikczemnik ale NIE ten Jarek o którym myślisz, tu był zupełnie inny Jarek ale odnośnie singli to samotni faceci nauczyli się i potrafią sobie uprać i wyprasować koszule, potrafią pichcić i teraz, gdy kobieta chce przyciągnąć faceta na stary numer typu: - znakomicie gotuję , to już nie te czasy , facet gdy czyta taki tekst to się w duchu uśmiecha , co z tego że potrafi gotować , też potrafię , też mam własne mieszkanie albo dom, firmę prowadzę i mam 10 samochodów , więc czym jeszcze masz ochotę zaimponować facetom, tym że książki czytasz ? Zadziwia mnie trochę Twoja wypowiedż, zwłaszcza jej koncówka.Traktujesz mnie jak samca, który zabiega o partnerkę.Bez przesady, nie jestem aż tak nowoczesna.

[zgłoś do usunięcia] nikczemnik dzisiaj jestem na Śląsku , w poniedziałek będę w Warszawie i cały tydzień , w buiznesie nikt czasu nie marnuje To się czasów doczekaliśmy. żyjemy zbyt szybko i nie mamy na nic czasu.Nawet na milość:(

Gość nikczemnik
Powiew wiatru........... chcę Tobie uzmysłowić, że teraz są inne czasy i faceta nie przyciągniesz słowami i obietnicami w stylu, że fantastycznie gotujesz a w czasie wolnym czytasz i czytasz :)

Gość jestem sobie facet
Centralna kraina, autorko. " co z tego że potrafi gotować , też potrafię , też mam własne mieszkanie albo dom, firmę prowadzę i mam 10 samochodów ... " Nikczemnik, nie masz cech kobiety, czyli tego pierwiastka, za którym oglądamy się na ulicy, który wprawia nas w stan błogich uniesień (miłość), który sprawia, że życie nabiera barw i nawet ulewna jesień nie wywołuje w nas melancholii, który wywołuje dreszcze (w pozytywnym tego słowa znaczeniu), gdy słyszymy jej głos w słuchawce. Żeńskich pierwiastków, za którymi każdy facet będzie zawsze tęsknił ... no chyba, że jest gejem, to nie będzie ;-)

Gość nikczemnik
jestem sobie facet co Ty pierdzielisz za bzdury, przecież jestem facetem 100 procentowym i potrafię sobie radzić w każdej sytuacji