Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezankaqqq

ciaza, co robic?

Polecane posty

Gość kolezankaqqq

witam, pisze w imieniu przyjaciolki poniewaz ona nie ma dostepu do neta aktualnie a ma ogromny problem i nie wie co zrobic. otoz chodzi o to ze w czerwcu koelzanka podejrzewala ze jest w ciazy, nie chcialo jej sie isc do lekarza zeby to sprawdzici wiec zrobila test ciazowy ktory nic nie wykazal no i dala sobie spokoj, okres tego miesiaca miala bardzo skapy nastepnego nie dostala w ogole i tak do tej pory go nie ma. u lekarza nadal nie byla testu kolejnego nie robila i poprostu zlekcewazyla to. jest ze swoim chlopakiem od 2 lat i jakies 3 miesiace temu powiedziala mu ze jest w ciazy, mimo ze tego nie sprawdzila, nastpenie jakies 2 miesiace pozniej powiedziala mu ze ciaza obumarla, byla na zabiegu i w ciazy juz nie jest, oklamywala go przez caly czas, udawala ze rzezywa strate dziecka, ze chodzi do lekarza na badania, a tak naprawde palila papierosy, pila alkohol i nie uwazala na siebie. od tamtej pory minelo juz troche czasu ale zaczela zastanawiac sie nad tym czy faktycznie nie jest w ciazy, bola ja piersi, rosnie brzuch, zciemnialy sutki, ma zgage, przez ten caly czas ani razu nie wymiotowala i nie miala zachcianek, podwyzszonej temp, czestego oddawania moczu ale za to zdarzaja sie jej caly czas omdlenia, robila sobie morfologie i okazalo sie ze wszytskiego ma za malo. testu dalej nie robi i do lekarza nie idzie ale brzuch widac coraz bardziej i zastanawia sie co zrobic w takiej sytuacji, jak powiedziec o tym chlopakowi przede wszytskim i w ogole. wiem ze nikt z was tego nie pochwala, ja rowniez ale nie pisze tu tego po to zeby sluchac opinii na temat jej zachowania tylko chciala bym aby ktos poradzil czy jest jakies wyjscie z tej sytuacji oraz co ma teraz z tym zrobic.

Gość ten świat
schodzi na psy!!!!

Gość requiemdlasnu2222
moze poprostu niech powie chłopakowi calą prawde, ja nie miałabym z tym zadnego problemu.. a jesli kobieta nie mzoe sobie na to pozwolic to znaczy, ze nie ma odpowiedniego kandydata

Gość dwa sylwestry temu byłam
Jeśli dobrze rozumiem, to ona jest teraz w trzecim miesiącu niepotwierdzonej przez lekarza ciąży, o której nie wie jej chłopak i rodzice, a ona pije pali i myśli, że ciąża sama przejdzie?

Gość mya8000
skoro ewidentnie widac ze jest to brzuch jak w ciazy to nie rozumiem.... juz i tak po ptakach..... trza powiedziec.... jezu.... poza tym co tam chłopak trza być odpowiedzialnym!! liczy sie dziecko teraz! jak mozna palic i pic myslac ze mozna byc w ciazy.... w takiej sytuacji tylko na badania usg bo co? sama jestem mama wiec... tylko i wylacznie badania!!

Gość powiedz jej ze jest
totalnie głupią c i p ą:o

Gość jaśka nie oddam! moja podusia!
zaprowadz ją do gina!

Gość nic z tego nie czaję
była raz w ciąży - poszła na aborcję - wtedy wiedziała o ginach i ciążach co nieco, a teraz jest w drugiej ciąży i nic z tym nie robi? Przychodzi mi do głowy, że może ona wcale nie jest w żadnej ciąży i o tym dobrze wie, a objawy wynikają z czegoś tam innego i niepotrzebnie się nakręcasz.