Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyulkju

znów chce prowadzic podwójne zycie

Polecane posty

Gość tyulkju

Moze to chore co napsze ale pragne prowadzic pdwójne zycie ze starszym facetem i zduzo starszym facetem. Kiedys prowadział mpodwójne zycie ale tylko z jednym uprawiałam seks a drudzy byli od randek, drinków i małych pieszczot. Nie oceniajcie mnie. mam 26 lat i bardzo cierpiałam, ale to zachowanie nie wynika z toksycznego zwiazku w którym tkwiłam bedac wierna temu człowiekowi, tylko duzo wczesniej takie rzeczy mnie nie wiem jak to nazwac podniecały, podnosiły poziom adrenaliny...gdzie zaczac szukac takich mezczyzn..

Gość tyulkju
Moze to chore co napisze ale pragne prowadzic podwójne zycie ze starszym facetem i z duzo starszym facetem. Kiedys prowadziłam podwójne zycie ale tylko z jednym uprawiałam seks a drudzy byli od randek, drinków i małych pieszczot. Nie oceniajcie mnie. mam 26 lat i bardzo cierpiałam, ale to zachowanie nie wynika z toksycznego zwiazku w którym tkwiłam bedac wierna temu człowiekowi, tylko duzo wczesniej takie rzeczy mnie nie wiem jak to nazwac podniecały, podnosiły poziom adrenaliny...gdzie zaczac szukac takich mezczyzn..

Gość tyulkju
JAK SIE DO TEGO ZABRAC

Jak to jak się do tego zabrać? Przecież już wcześniej prowadziłaś takie życie, tyle że teraz do drinków musisz dorzucić seks. I wszystko.

Gość tyulkju
JAK DZIAŁAC ZEBY SIE O SOBIE NIE DOWIEDZIELI

Gość POETA_wrazliwy_strasznie
PŁOŃ!! niechaj jeno kurewski popół z ciebie zostanie i użyźni glebę bo taki gnój jak ty jest do tego zdatny

Gość tyulkju
DLACZEGO TAK PISZESZ??