Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najwyższy kurna czas!

Jak do niej zagadać?

Polecane posty

Szykuje się imprezka na której ona ma być i chciałbym do niej jakąś zagadnąć bo to bedzie jedyna okazja tylko problem jest w tym że jestem trochę nieśmiały. A chciałbym coś zrobić żeby doszło do pierwszej randki. Jak myślicie od czego zacząć żeby rozmowa się kleiła.

Gość mnie przepraszasz?
zalezy czy sie znacie juz?

Jak jesteś nieśmiały to ciężko Ci będzie o wyrwanie dziewczyny. ;) Zdobądź się na odważne kroki!

Gość tragedia z facetami
najpierw poka fotę, wtedy stwierdzimy czy w ogóle jest sens próbować zagadywać :D

no w sumie znamy się z ostatnich trzech imprezek. W sumie to mam wrażenie że nawet jej się podobam bo spoglądała na mnie, przysiadała się, zaczepiała, ocierała się itd. A alkohol nie wiele pomaga bo muszę go wypić bardzo dużo a wtedy już jestem no wiecie i jak bym chciał ją zaprosić taki wstawiony to mogła se pomyśleć że sobie robie jaja albo że jestem za bardzo pijany i plotę bzdury.

a czyją fotę? moją czy jej?

jeśli chodzi o mnie to raczej że tak powiem jak bym chciał to mógłbym mieć każdą (przystojny z bardzo dużym poczuciem humoru), ona w sumie nie jest nie wiadomo jaka ale mi się wydaje ze nie mam u niej szans, nie wiem dlaczego bo laski jej pokroju chciały coś ze mną.

a więc jak do niej zagadać?

Ja Ci nei odpowiem, osobiście rzuciłabym Ci się w ramiona, gdybyś palnął prosto z mostu: słuchaj, jesteś świetna i chciałbym się z Tobą umówić, tak po prostu. ;)

zauroczyła mnie po prostu, jest taka naturalna. Czy głupio zrobię jak pokaże wam jej zdjęcie, których mam na kompie z 10

bordelinowa nie wyglądasz mi na desperatkę która by tak zrobiła gdyby została gdzieś zaproszona.

Nie, czemu. I tak nikt jej nie znajdzie, a na kafeterii jej zdjęcia nie będą wyróżniały się spośród tysięcy innych. ;) Skoro tak za nią szalejesz, to musisz coś zrobić! Idź na żywioł! Podejdź i powiedz "jesteś śliczna", ona zacznie się nerwowo śmiać dziękować i zaprzeczać, a Ty powinieneś rozwinąć dialog. Zwyczajną laskę pewnie odstraszysz tekstem w stylu "obserwuję Cię na każdej imprezie, jesteś cudna, chcę się z Tobą umówić", toteż lepiej jeżeli zaczniesz delikatnie: jak się bawisz? Chodzisz na imprezy, bo lubisz, czy może potrzebujesz oderwania od rzeczywistości? Pożartuj trochę. Powiedz, że dobrze Ci się z nią rozmawia, spytaj o zainteresowania, zajęcia w tygodniu i zarzuć w końcu "może spotkalibyśmy się, gdybyś miała wolną chwilę"? Ale nie mów tego sztywno, z uśmiechem, na luzie. ;)

Gość Normalnie zagadaj ...
Cześć, nazywasz się Janek, Michał, Łukasz, Mirek, Tomek, Grzesiek etc ..... Czy ma ochotę napić się (co tam akurat będzie do picia) . Że widziałeś ją już kilkukrotnie na imprezach u Zdzisia, Romka, Ani lub kogoś tam - dalej się samo potoczy ;-) Swoją drogą skromny jesteś - " jakbym chciał mógłbym mieć każdą " ;-) Ale faktycznie, grunt to poczucie humoru :-P Fotę możesz pokazać :)

Nie jestem desperatką, po prostu pociągają mnie ludzie otwarci, bezpośredni i mówiący o tym, że im się podobam. ;) Zawsze to na mnie działało, a odpychała mnie nieśmiałość, chociaż sama jestem raczej normalna, nie rwę się do bycia w centrum uwagi, ani nie zdarza mi się podrywać ostentacyjnie facetów. ;) Poza tym miałam na myśli sytuację, w której byłabym wolna, a do danego faceta czułabym swego rodzaju pociąg. :P

jesteście jeszcze, to zaraz załaduje jej zdjęcie, choć wiem że to nie fair w stosunku do niej ale jakby to zobaczyła albo znajomi to tylko same dobre rzeczy.

Oczko, super. ;) Czy nie fair... Raczej zostanie skomplementowana, przynajmniej przeze mnie, bo uwielbiam naturalność! :D

No, no bardzo ładna! :D Tylko na pierwszym zdjęciu wyszła tak całkowicie jak szara myszka, a na drugim to już z klasą, niczym modelka. ;)

Gość DiscoDiva
naturalna dziewczyna :D spoko, próbuj :D chociaż jeden co nie leci na tipsiary :)

A ta blondyna z pierwszego zdjęcia wydaję się być lekko dziwna... :O Swojego zdjęcia nie pokażesz? :P

niestety nie mam odwagi.

Dziwne, z jednej strony brak Ci pewności siebie, skoro tak piszesz, a z drugiej twierdzisz, że jesteś przystojny i mozesz mieć większość dziewczyn. ;) Może po prostu łatwo Cię onieśmielić i cała pewność siebie znika?

no właśnie ja tak mam że zawsze wyłowie z tłumu jakąś taką niby nie pozorną itd Np w gimnazjum kiedyś też zakochałem się w jednej dziewczynie na którą nikt nie zwracał uwagi, a dopiero póżniej koledzy mówili że fajna dupa. W ogóle to właśnie dla mnie dziewczyna musi być naturalna. Owszem podobają mi się też tipsiary ale raczej tylko jako obiekt pożądania i myśle że nigdy bym się w takiej nie zakochał.

Gość Normalnie zagadaj ...
Młodziutka i ładna... Ty też pewnie młody :-) Zagadaj czym prędzej :-) Poproś o nr telefonu lub gg ja będziesz z nią rozmawiać - dzięki temu będziesz mógł się do niej odezwać, żeby ustalić szczegóły spotkania :-) Powodzenia :)

no bo to zależy od sytuacji. Jak bym się naprawdę postarał to mógłbym mieć prawie każdą. Jeśli chodzi o moją nieśmiałość to mam ją w stosunku do obcych. ale np jak już jestem w swojej grupie którą już znam to wtedy się otwieram i jak to mówią o mnie inni "jesteś the best". W stosunku do kobiet zawsze byłem bierny, lało mnie to co one sobie pomyślą jeśli mi na nich nie zależało i właśnie się tak zakochiwały tylko że szkoda że nie były w moim typie. A wystarczy że panienka mi się podoba i zależy mi na niej to ja już wysiadam, nie wiem co ze sobą zrobić.