Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najwyższy kurna czas!

Jak do niej zagadać?

Polecane posty

ona ma 17 a ja 22. Nie wiem jak ona pod względem psychicznym ale pod wzg. fizycznym to już "zdrowa kobieta"

Gość Normalnie zagadaj ...
A jakieś doświadczenia z dziewczynami masz już ? Tzn jakies randki , związki - to ponoc pomaga w nawiązywaniu kontaktów z ludźmi. Kurcze, z Wami chłopakami to tak jest - nie interesuje się , to olewa. Interesuje się dziewczyną - też olewa, bo nie wie, co ze sobą zrobić ;-)

normalnie powiem wam że na pierwszej imprezce w ogóle była mi obojętna, nie zwracałem na nią w ogóle uwagi, na drugiej tak się patrzyła na mnie i wtedy zwróciłem na nią uwagę, teraz myślę o niej co raz.

najbardziej boje się że jak już do czegoś dojdzie, to powie mi: "nie jesteś w moim typie, zostańmy przyjaciółmi" itp. Boję się tego bardziej niż całego procesu podrywania.

Każdy się boi :-) Ale mężczyźni mają lepiej pod tym względem chyba ;-) Jeśli będzie chciała się z Tobą spotkać, to się spotka, prawda ?? A jeśli nie będzie chciała, to się nie spotka i będziesz mieć jasność - zaryzykuj :) Jeśli Ciebie by dziewczyna, która Cię nie interesuje zaprosiła na randkę, to poszedłbyś, czy wymyśliłbyś ważny powód, żeby nie iść ??

to też zależy od sytuacji. jeśli wyglądała by ciekawie żebym chciał poznać jej wnętrze to pewnie tak. Chociaż tyle się słyszy, choćby tu na kafeterii że pierwsza randka to nie rzadko jest nie wypał.

nierzadko niewypał... Ale zawsze można zaproponować drugą :-) Byle tylko się nie wycofywać zbyt szybko :-) Chociaż, z własnego doświadczenia Ci powiem, że im bardziej się człowiek stresuje przed randką tym milej ona wypada :-) Ostatnio byłam na spotkaniu z pewnym chłopakiem, z którym też strasznie się bałam, o czym będziemy w ogóle rozmawiać, a okazało się, że przegadaliśmy pół dnia :-) Ważne, żeby być naturalnym, być sobą, pokazać swoje dobre cechy - że jest się miłym, grzecznym, życzliwym - to procentuje :)

Z Twoich wypowiedzi wynika, że raczj doświadczenia wielkiego w randkach nie masz - więc i stres jest zrozumiały ... :-) 3maj się i zaproś dziewczynę, lub chociaż poproś o numer telefonu lub gg :-) Powodzenia :)

Gość haust
jak ty taki fajny jesteś za jakiego sie uwazasz to ja w ogole nie rozumiem skad to pytanie. Skoro ją już nie raz widziałeś to wyczekaj na odpowiedni moment kiedy bedzie sama na imprezie wtedy podejdz i powiedz "czesc, co robisz że zawsze tak ładnie wygladasz?" ona ci wtedy powie " myje buzie szarym mydłem" lub może cos innego ;P pózniej rozmowa juz sama sie powinna rozkręcić po prostu nie bądź dupa!

Gość po takiej akcji
jak tu odwaliles, czyli wrzuciles jej fotki na publiczny portal, na jej miejscu w zyciu bym sie do ciebie nie odezwala, po tym, jakbym ci powiedziala jakim jestes skonczonym gnojkiem. I jeszcze mialaby pelne prawo strzelic ci w pysk za to. Nawet jeszcze nie zaczales z nia zadnej znajomosci, a juz pokazales jakim jestes debilem. Takiemu facetowi przeciez nie mozna ufac. Zrozumiale by to bylo, gdybys mial 8 lat. Powinienes wrzucic teraz swoja fotke, ku przestrodze dla innych dziewczyn. Kijem bym cie nie tknela.