Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghhhhhhhaaaaaaaaaaa

do mam co sie znaja na niemowlakach i kupach

Polecane posty

Gość ghhhhhhhaaaaaaaaaaa

w srode i czwartek dalam mojemu 4miesieczniakowi marchewke bobowita ze sloiczka, od tej pory juz 3 razy zrobi dziwna kupe, taka twarda pomaranczowa kulke, widac ze przyszlo mu to z trudem bo stekal i meczyl sie bardzo....marchewki juz nie podaje co zrobic i jak mu pomoc, takie kupy byly juz 3;(

to od marchewki. Dodaj do marchewki jabłko. I nastaw się, ze już "niemowlęcych" kupek moze nie być :) a zobaczysz co będzie po brokułach:)

bo marchewka "zagęszcza" kupkę (w każdym razie tak było u mojej córki) a jabłuszko "rozrzedza" .... daj maluchowi trochę jabłuszka i będzie mu się lepiej i lżej robiło kupkę :)... a kolor kupki zależy od podanego pokarmu jak już ktoś napisał wyżej :) pozdrawiam!

marchewka zagęszcza kupki i jabłko powinno pomóc, a jak kupki dalej będą z trudnością szły to znak że dziecko ma za płynów i trzeba mu więcej do picia dawać, najlepiej wodę po troszkę, bo jak wypije naraz dużo to tylko przeleci przez ciałko i wcale go nie nawodni a jak po kilka łyków się daje co chwilę (jak nie śpi oczywiście) to taką wodę organizm lepiej przyswoi i nie powinno być problemów z kupką- u nas się sprawdza