Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana :(

Moje piersi nie chcą rosnąc

Polecane posty

Jestem 3 gimnazjum i zauważyłam , że moje piersi nie rosną już od 6 klasy :( wcale nie są duże bo mam rozmiar 70B i chciałabym żeby w końcu troche mi urosły, bo jak patrze na koleżanki to mi az głupio.. Może jest na to jakiś sposób? Nosze czasami push-up to moze dlatego nie chcą rosnąć? Nie róbcie sobie żartów proszę i poradzcie mi coś

Gość dokladnie tak kwartynka!a twoj
a nie odchudzasz sie za bardzo?wiesz,jak bys przytyla to i piersi by sie powiekszyly.ja tak mialam

no właśnie z tym też mam problem, bo moja pupa też jest trochę płaska i chcem bardzo przytyć ale jest mi bardzo cieżko, jestem szczupła osobą i już tak próbuje od miesiące i chyba przytyłam tylko z 1 kg

Ja myślę, że powinnaś jeszcze cierpliwie zaczekać, bo jest szansa, że jeszcze się zaokrąglisz. Ja tak miałam. Dopiero na studiach zaczeły mi się pojawiać krągłości:) Nie lubiłam wcześniej swojego ciała, dopiero wtedy zaczęłam czuć się kobieco i atrakcyjnie:)

Zdesperowana- piszesz że rozmiar Twojego biustu to miseczka B, więc wcale nie są takie małe jak sądzisz. Zresztą każdy dojrzewa w innym tempie, niektórym kobietom piersi rosną nawet około 20 roku życia.Push-up, w niczym nie przeszkadzają i broń boże nie przyczyniają się do tego by piersi przestały rosnąc. Myśle że nie powinnaś się niczym martwić, miseczka b - o takim rozmiarze marzy niejedna kobieta :) także głowa do góry. Pozdrawiam.

Gość lilka4321
Też próbowałam przytyć, żeby piersi mi urosły. Urósł tylko brzuch i dupa...

Spójrz na piersi kobiet z Twojej rodziny. Czy są dużo większe od Twoich? Jeśli nie, to obawiam się, że Twój biust już za dużo nie urośnie.

Tomy 123, nie zgadzam sie z Toba w zupełności. Kobiety z mojej rodziny maja ogromne piersi a ja mam tylko miseczke A. I niestety nie jestem juz pierwszej młodości, i dlatego tez moje piersi z pewnościa większe nie będą. I jaki z tego wniosek?? Po co niepotrzebnie straszysz dziewczynę?

Push up w złym rozmiarze (za luźny obwód, za mała miseczka) noszony przez dłuższy czas zmniejsza biust, spycha go pod pachy. Po pierwsze dobrze dobierz sobie stanik, bo często to nim pomniejszamy sobie piersi. Spójrz: http://img11.myimg.de/cvdggl694649.jpg W złym rozmiarze możesz też nie widzieć swojego biustu: http://balkonetka.pl/katalog/bra/nieznany-80b-kontra-panache-cleo-george Ja tak miałam, z 75B przeszłam na 65D i od razu pokochałam swój biust :) Zmierz się bardzo ciasno pod biustem na wydechu i luźno w biuście i podaj co Ci wyszło. Vania, Tobie też to polecam, bo mówisz "miseczka B". A wiesz, że miseczka w 60B i miseczka w 75B to będzie zupełnie co innego? Może Ty też tylko robisz krzywdę swoim piersiom.

Gość dddddyyuti
70B przy szczupłej sylwetce to nie jest mało. tycie to marny pomysł. znam szczupłą dziewczynę, która miała nie za duży ale ładny biust, później przytyła co najmniej 10 kilo- piersi zrobiły się naprawdę ogromne-parę rozmiarów więcej, ale w końcu wzięła się za siebie i postanowiła się odchudzić- ciało wróciło do formy, ale biust to tragedia- wisi do pępka ja po wykarmieniu 5tki dzieci i teraz zbiera na operację. a większości kobiet tłuszcz w ogóle nie idzie w biust tylko w zad albo brzuszysko

Myślę, że najważniejsze to pokochać swoje ciało. Rozumiem cię doskonale, bo w twoim wieku miałam identyczny problem, a może i było nawet gorzej, bo w 6 kl. na pewno piersi mi jeszcze nie rosły, no może odrobinę. Mam teraz 21lat i obwód biustu ok 84cm, więc nie sa za duże, ale nie są i za małe :) bywają mniejsze :)

a dla pocieszenia powiem ci coś... Siostra mojego chłopaka (mężatka, 2letnie dziecko) ma 26 lat i w wakacje niechcący widziałam jej biust. Masakra!!! z tego co widzialam to ona nie ma biustu, nosi rozmiar 70B, ale miseczki są na nią dużo za duże. Ma same sutki i odrobinę tkanki wokół nich i tyle. Także nie przejmuj się :) inne kobiety maja mniejsze piersi i się tym nie przejmują :)

Gość fffiutiutii
edyciak ja właśnie nie rozumiem po co nosić za duży stanik. jak ktoś jest całkiem płaski to są takie rozmiary jak 65A czy 65B- sama takie kiedyś nosiłam i biust wygląda dobrze w ubraniu- bo nie ma efektu płaskiej deski, jak i w samym staniku

pod biustem ciasno mam 76 a w biuście mam 84 i to jak sądze jet rozmiar 70B

?

Tak, 76/84 to będzie 70B. Postaraj się nie nosić push upów, tylko zaakceptować swój biust. Wygarniaj piersi spod pach podczas zakładania stanika do miseczki. Jeżeli masz dobry stanik no to ja Ci już nic nie poradzę

Gość To co mam do powiedzenia:
Ja tez chodze do 3 gim i wszystkie dziewczyny maja biust, a ja moj biust wyglada, a raczej jego brak, jak u 5 - letniej dziewczynki... Wiec mysle, ze nie jest tak zle ; ) i ze jeszcze urosna... Ja juz nie mam na co liczyc :P byc moze jestem za chuda... :)

Gość 5_monika
kliknij na chomiku Poradnik na biust ;)