Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fababerka

Kobiety błagam o pomoc, problemy z okresem , proszę przeczytajcie !

Polecane posty

Gość Fababerka

Witam. Mam 25 lat od dwóch biorę tabletki antykoncepcyjne , od momentu brania tabletek okres miałam regularny jak w zegarku. Do zeszłego miesiąca. Zaczęłam nowy styl życia, zmieniłam nawyki żywieniowe , chodzę na siłownię i aerobic - po prostu zaczęłam dietę połączoną ze zdrowym stylem życia. I niespodziewanie w tym miesiącu okres przyszedł o tydzień wcześniej - nie zmartwiłam się pomyślałam że po prostu mój organizm tak zareagował na nowy styl życia , okres skończył się w środę , a wczoraj niespodzianka po dwóch dniach okres pojawił się ponownie ... Jest bardzo obfity wręcz " kapie" ze mnie jak z kranu. Czy któraś z was miała taką sytuację , że okres pojawił się ponownie w miesiącu ? Proszę pomózcie.

Gość Fababerka
No niestety w weekend za daleko bo nie jestem w swoim mieście a w tym nie orientuję się w niczym. Dopiero we wtorek - środę będę mogła się wybrać . Dlatego napisałam o poradę , a tu od razu ataki ... ech chyba podziękuję .

Gość Fababerka
Nikt nie pomoże ?? :(

Gość Fababerka
No dobrze w takim razie poczekam do środy i pójdę do ginekologa . Widocznie żadna jeszzce tego nie przeżywała

Gość Fababerka
Kotku jesli nie rozumiesz pytania i nie udało Ci się wyczytać że nie czekam na poradę ginekologa to przykro mi i nie udzielaj się tam gdzie nie rozumiesz na jaki temat jest mowa :)