Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam z nia zrobic

Moje dziecko nic nie je... Ma 8 lat i je tylko płatki z mlekiem!!

Polecane posty

Od zawsze była niejadkiem. Jadła mało i tylko mleko z płatkami. Nic wiecej nie zje. Czasem spróbuje czegoś ale jest to np pół ziemniaka i kęs szynki. Teraz chodzi do szkoły i nie bierze śniadania. Jej dzień wygląda tak że je rano pół kromki chleba z masłem, w szkole nic, po szkole je kilka łyżek zupy i później do konca wieczora moze jeśc płatki z mlekiem. Próbowałam jej odstawic mleko to ona potrafi cały dzien nic nie jesc puki płatków nie dostanie. Nie wiem co robic. Jest strasznie chudziutka. Ma 8 lat a waży 19 kg. Cała rodzina na mnie nadaje że dziecka nie karmie itp a ona po prostu nic nie zje. Od urodzenia tak miała.

Gość ale dokonałeś-aś odkrycia
moja 4-letnia córka tyle waży:( a lekarze co na to?

jak ide do lekarzy z nia to od razu sa badania krwi na anemie i zawsze wychodza dobre. Nic wiecej nie robia.

No są dni że ona coś wiecej zje ale zazwyczaj od rana do wieczora ona zjada z 3 miseczki płatków z mlekiem i na tym koniec.

mój syn jak był mały jadł tylko rosół z makaronem przeszło mu po 2-3 latach ja do dziś jak czuję rosół mam odruch wymiotny tyle lat dzień w dzień czułam ten zapach ochyda

Gość gość
A moze ma celakie moja corka tez nie jadla i wyszlo ze ma