Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moe_moe

DLACZEGO?

Polecane posty

Czemu od samego rana siedzicie na kafe? Moje powody: - mój mężczyzna jest w pracy. - posprzątałam mieszkanie, więc dzisiaj tego robić nie muszę. - ze znajomymi jestem umówiona dopiero popołudniu, więc nie mam jeszcze za bardzo gdzie wleźć.

Gość centuri@n
wlazłem na ebay i nie mogę wyjść ;) poza tym chcę poczytać trochę "mądrych" sentencji oraz "przepisów na dzisiejszy dzień"...:)

Ja się włąśnie przemogłam i pozmywałąm, kosztowało mnie to wiele wysiłku, bo nienawidzę zmywać. :P

Gość centuri@n
tak ...wyczytałem miedzy wierszami w pewnym temacie , że trzeba być kryptogejem by do kobiety zwracać się jak do damy ...:D

Gość Ja mam dosyć
życie w samotności i dlatego siedzę:o

nivea jest szczęściarą. Ja jestem na etapie, że już nigdy, nigdy więcej jakiejkolwiek imprezy, bo chodzenie na czworaka jest przyjemne, kiedy jest koniecznością. Nawet zmywanie jest nieosiągalne i cały czas wierzę, że może jakiś Bóg przyjdzie i rozwiąże mój zlew.

Fetyszysta, napuść doń gorącej wody, wrzuć naczynia i prawie same się pozmywają. Za jakieś dwie h zajrzyj czy już. ;)

To do wanny, haha. :) Też miałam pełniutki zlew - po gościach sprzed dwóch dni. :D Wszystko już twarde jak kamień, ah te resztki. Ale jakimś cudem, po długiej wewnętrznej walce się przemogłam, bo jeść mi się chce. :P

Łkam alkoholem. Nie wiem, czy to świadczy o moim stanie, czy mam o tym nie myśleć i zbierać, zbierać te łzy rozlane i sprzedawać.

Oh Boże toż to istna tragedia. A z jakiegoż to powodu tak zły cisną się do oczu? :D

brak wanny przechyla szalę goryczy. Są jeszcze te naczynia, pulsująca czaszka, bóle... Ale jest ta myśl, ten płomień nadziei, że dziś już ani grama alkoholu, żeby jutro było inaczej. Niech jutro będzie całkiem inaczej...

A to już chyba zależy od Ciebie - przynajmniej jeśli rozpatrujemy kwestię alkoholową. Bo brak wanny i niepozmywane naczynia niestety zostaną, więc musisz przygotować się na kolejny cios. ;)

Gość to niehumanitarne
fetyszysta mieszkasz na jeżolni? :D

ja uwielbiam sprzątać i zmywać, mogłabym wpaść do Ciebie :P siedzę bo się nudzę, kaca też mam zwieszalca takiego...

jeszcze kilka ciosów i poczuję się jak mentalna szmata :] Fizyczność już mnie dopadła :P to niehumanitarne, oj ta... i dziś rozumiem tych co stoją i wyglądają jakby potrzebowali pomocy, przed którą się tak skutecznie bronią.

O widzisz, kafe rozwiązuje wszelkie problemy egzystencjalne. Muzyka wysłąna przez Ciebie jest dla mnie nie do słuchania - więc niestety nie podzielę Twojego zapału. Ale się starałam. Doszłam do 1.15.

Gość to niehumanitarne
haha, w takim razie pozdr. dla ziomala :) ale nie stoisz pod żabką na staszica i nie rzygasz w bramach? :D

Moe, ja wiem, poezja współczesna jest... specyficzna, dlatego jak ktoś mówi, że słucha, to się wychylam, badam czy może jednak jakiś amator Podsiadły, Dąbrowskiego, chociaż Zadury się znajdzie. Rozwiązanie mojego problemu tkwi w 24 godzinnym interwale czasowym, którego nie chcę przeżywać. to niehumanitarne, pozdro z niedala. Mam nadzieję, że nie, ale nie żebym dokładnie pamiętał. Raczej nie, mam bliżej żabę na polnej, też zara jest brama.