Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_asbsh

seks i używanie oliwki

Polecane posty

Gość facet_asbsh

słuchajcie, chcemy razem z moja dziewczyna spróbować seksu z dużą ilością oliwki (naoliwianie całego ciała), robiliśmy to już pod prysznicem i w wannie, chcemy teraz spróbować w łóżku, ale nie wiem jak zabezpieczyć je przed zabrudzeniem. Ma ktoś jakiś patent jak to zrobić?? Jakaś cerata, folia... ?? Nie wiem sam. Dajcie jakieś rady

Gość uważaj, bo oliwka rozpuszcza
gumę :)

jak się naoliwicie i pójdziecie potem do łóżka, to możecie następnego dnia zmienić pościel, bo chyba innego wyjścia nie ma.

Gość po co wam ta
oliwka?konieczna jest?

Gość kafmaz
to robcie to pod folia

Gość facet_asbsh
ponieważ taką ma zachciankę i chcę ją spełnić to po 1. A co do folii, to gdzie mogę jakąś dużą dostać. Ktoś ma jeszcze jakiś pomysł?

Gość drgawka
My użyliśmy takiej malarskiej, w nomi kupiliśmy:)

ludzie, czy Wy naprawdę chcecie kochać się pod folią? Takie rzeczy to by mi do głowy nie przyszły. Nie widzę w tym nic seksownego.

Gość jesteś dekiel
nigdy bym nie poszła do łóżka z takim zmułem, który tak prozaicznych rzeczy nie potrafi rozwiązać. Jeśli masz ochotę na ekstrawagancję to Cię musi stać na nową pościel, ew. łóżko. Jak jesteś biedakiem, a Twoja syrena nie zagląda Ci do sakiweki i zadowala ją byle co, to kup se chłopku zwykłą folię malarską (4x5m) 2zł w hurtowni budowlanej.

Gość facet_asbsh
nie no śmieszą mnie takie komentarze, nie rozumiem ich celu. Nie znasz mnie więc nie wypowiadaj się na ten temat, zadałem pytanie czy ktoś ma jakiś wypróbowany patent. A folie zasugerowałem w pytaniu, czytaj ze zrozumieniem - dziecko!! - taki poziom reprezentujesz (jak siksa)

człowieku, to ty się opamiętaj. Sorry, ale nikt normalny nie myśli o seksie pod folią, chyba że jakiś zbok i to ostry.

Gość facet_asbsh
nie pod, tylko na łóżku wyścielonym folią. Poza tym jedni wolą w nocy przy zgaszonym świetle i po bozemu a inni wolą ekstrawagancje. Kurcze kazdy jest inny, czy to powod zeby nazywać kogoś zbokiem?? Zboczeni to są pedofile np. a ja do tej grupy nie naleze

a czy nie bardziej romantyczna jest zwykła pościel, ewentualnie niezaścielone łóżko, łazienka itd?

Gość drgawka
polozylismy folie, na to przescieradlo, ktorego nam nie bylo szkoda potem wyrzucic i tyle :) folia to raczej, zeby oszczedzic lozko :)

Gość facet_asbsh
oczywiście, że bardziej i przede wszystkim tak się kochamy, ale przecież czasami można spełnić swoje inne fantazje, KTÓRE KU**A NIKOMU NIE SZKODZĄ - prócz ludzi na forum, którzy wyzywają od zboczeńców. Życzę Ci zebyś w moim wieku też miał taką fantazję w związku jak my. A oliwka to akurat jeden z przykłądów

Gość facet_asbsh
dzięki drgawka właśnie o coś takiego mi chodziło, skoro sprawdziło się u Was to i ja to wykorzystam. Dobrze że na tym forum wypowiadają się nie tylko obroncy krzyza, dzieki drgawka

nie sorry, ja nie mam takiej fantazji. A z moją dziewczyną spełniłem wiele swoich i jej fantazji, ale one były raczej w normie.

Gość jesteś dekiel
synku, napisałam Ci co o tobie myślę. Nie muszę Cię znać by wyciągnąć wniosek kim jesteś , skoro w tak prozaicznej sprawie zakładasz topik na forum. Czytam ze zrozumieniem i żal mi tej Twojej syreny, że z takim żalem się zadała.

Gość bo ja nie umiem...
Ludzie, gdzie on napisał, ze chce sie kochać pod folią??? Chyba jedyny pomysł to kochanie się na folii, bo inaczej oliwka chyba rzeczywiscie szybko się wytrze...Ewentualnie może na stole albo na stojąco itp? PS. Gratuluję fantazji, zeby mojemu tak sie chciało :P

Gość facet_asbsh
ej Jacek, jeżeli dla Ciebie od normy odbiega użycie żelu lub oliwki i naniesienie dziewczynie na pupe lub piersi i wykonanie masażu to albo jesteś mega hardcorowcem albo po prostu zwyczajny

Gość facet_asbsh
do "jesteś dekiel" - od tego jest forum żeby pytać, a każdy ma swoje wartości w życiu. Jeżeli dla Ciebie jest wyznacznikiem dobrego partnera, wspaniałego przyszłego (obecnego) ojca Twoich dzieci jest czy ktoś zakłada topic w tej czy innej sprawie, to masz problem z poczuciem własnej wartości. Wierz mi, uważam, że moja partnerka (wg Ciebie syrena :) ) nie zaglada mi w "sakwe" mam powazny związek i dbam o niego przez co raz to nowe epizody. Kurcze ale w Tobie jadu kobieto

Gość facet_asbsh
do "jacek" mnie też folia zniesmacza, DLATEGO ZAŁOŻYŁEM TEN TEMAT :) i bez urazy jacek

to zróbcie to w takim razie nie w łóżku, a np. w łazience. Takie coś rozumiem i mógłbym zrobić ze swoją.

Gość facet_asbsh
Jacek ale na początku napisałem że w łazience już było, tylko nie wszystkie pozycje wychodzą :)

to w takim razie np. tak, że ona stoi oparta o ścianę a ty posuwasz ją od tyłu. Ale się rozmarzyłem

Gość facet_asbsh
do "bo ja nie umiem" - nie wszystkie propozycje przecież muszą wychodzić od mężczyzny, może sama mu coś zaproponuj, jest fajna książka pt. "Rytuały więzi małżeńskiej" polecam

Gość facet_asbsh
właśnie stojące pozycje oraz trzymane na rękach już robiliśmy. Teraz chcielibyśmy spróbować leżąc i siedząc. A co do rozmarzenia, to uczucie jak się ocieramy o siebie naoliwieni - cud :)