Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_asbsh

seks i używanie oliwki

Polecane posty

zakłopotana: dla mnie to też jakieś cudaczne. Jakbym zaproponował coś takiego mojej, to chybaby pękła ze śmiechu i nazwała zboczkiem. Robiliśmy to w rożnych pozycjach i analnie też, ale to to już zupełny hardcore.

Gość jesteś dekiel
oczywiście że Cię oceniam. Zakładanie topika w tak lamerskiej sprawie jest żalem. Cyt:"wyznacznikiem dobrego partnera, wspaniałego przyszłego (obecnego) ojca Twoich dzieci jest czy ktoś zakłada topic w tej czy innej sprawie, to masz problem z poczuciem własnej wartości". Nie mam z tym problemu. Ktoś kto pyta o taki banał na necie i co 5 min sprawdza czy ma odzew, zamiast realizować swe fantrazje zasługuje na żal. Folię już Ci podpowiedziałam. Nie chcesz folii? Podłoga (łazienka, kuchnia - kafelki, przedpokój pokój - panele, chyba że masz perskie dywany - wtedy folia), jakim looserem trzeba być zęby w tak prostej sprawie pytać sie na forum. Syrena nie chce bo zimno w dupe? Poświęc koc ( w końcu walisz za darmo, mała strata ale w końcu sie natrzecie olejami). Ile tu jest inwencji i pomysłów, aż samo sie prosi, a Ty biedaku ciągle latasz do komputera i i sprawdzasz czy tak można. Rusz dupe i działaj, a nie ślęczysz przed komputerem szarpiąc stuleje.

Gość facet_asbsh
sądziełem, że każdy już zrozumiał, że "seks pod folią" to była błędna interpretacja jednego z piszących. Ehhh nadzieje ... :)

Gość facet_asbsh
pewnie że odświeżam i czytam posty, w szczególności czekam na Twoje, dostarczają dużo humoru, ale mam do tego dystans :) nie wiem dlaczego sądzisz że tych pomysłów które podrzuciłaś nie zrealizowałem, czy Ty czytasz ze zrozumieniem, czy po prostu jeszcze nie miałaś testów gimnazjalnych. Może nigdy nie miałaś skoro takim władasz językiem :) Nie odzywaj się już proszę, bo z każdym postem zdradzasz siebie - a nie sprawiasz wrażenia interesującej kobiety, w sumie to nawet nie kobiety

Gość Bombay bicycle club
A ja nie widzę nic dziwnego w pytaniu autora ...i nie rozumiem wysmiewania oraz krytykowania jego pomysłu oliwkowego seksu. Spróbuj może ta folię pod przescieradlo, a przescieradlo weź jakieś którego nie będzie ci szkoda w razie czego... To samo z poduszkami itp:)

Gość shy_kochanki szukam:)
mi się to całkiem podoba..może dobra zabawa być:) folie różne w ogrodniczym kupisz na pewno,cieńsze i grubsze..a oliwek to w sklepach jest duży wybór.. szkoda że mój nie da się niczym tłustym nawet dotknąć..mogłoby być zabawnie... ale pomysl mi się podoba,naprawdę:)

Gość pewna milejdi
bardzo lubię używać oliwkę w sypialni, fajne są pieszczoty naoliwionego ciała gdy mamy ochotę na takie zabawy po prostu zaściełam ze dwa duże ręczniki na łóżko i tyle, nie kombinuję z żadną folią, no chyba, że chcesz lać dużo tej oliwki. Ale jak się leży na łóżku, to jest nieuniknione, że trochę jej się zetrze. Nie stanowi jednak problemu jeśli w trakcie użyjesz jej ponownie

Gość pilot pilot
Z oliwką jest super. Żeby nie zapaskudzić łóżka używamy kilku warstw cieniutkiej folii malarskiej, Nie szeleści, bezbłędnie się układa, jak zdarzy się jej dotknąć wcale nie jest nieprzyjemna. Ale oczywiście na wierzchu prześcieradło i ręcznik. Stosujemy zawsze 2 rodzaje oliwek o różnych ale koniecznie dobrze skomponowanych zapachach i w różnej temperaturze. Najpierw delikatnie ciepła lekko zapachowa oliwka do masażu, od delikatnego do intensywnego rozmasowania i umiarkowanego naoliwienia całego ciała. Jak już partnerka jest zupełnie rozluźniona otwieram olejek zapachowy, mocno rozgrzany, tak że prawie parzy, rozchodzi się jego intensywny, nawet nieco odurzający zapach. Wtedy kapię nim po kropelce na różne miejsca leżącej z zamkniętymi oczami partnerki. Oczekuje w napięciu nie wiedząc gdzie padnie kolejna kropla. A trafiają w znane mi wrażliwe miejsca: pępek, pachy, zgięcie łokci, szyja, wreszcie naprężone sutki i napęczniałą cipkę. Potem przychodzi pora na obfitsze naoliwienie całego ciała i głębokie naoliwienie pochwy a czasem też anusa (po kilku lewatywach). Poślizg naszych ciał po sobie nawzajem i maksymalne jej rozluźnienie powoduje że penetracja jest potem bardzo głęboka i intensywnie odczuwalna.

Gość shy_kochanki szukam:)
jej.......ale mi się tak marzy.. a moja cholera nie da się nawet kropelką dotknąć:( tyle oliwki,śliskie ciała..mmmmm zazdroszczę Wam..

Gość gość
Trafne pytanie - bo co to za przyjemność dla partnerki jak po kilku chwilach miłego masażu przez dwa dni pierze i zmienia pościel albo szoruje plamy olejku na materacu za ciężkie pieniądze. Odrobina praktycznego podejścia do realizowania fantazji nigdy nie zaszkodzi. Folia chyba jednak psułaby nastrój szelestem i zabijała atmosferę medycznymi/szpitalnymi skojarzeniami. W salonach kosmetycznych zawsze pokrywają kozetki takim bardziej wytrzymałym papierem, zbliżonym do materiału i stosunkowo miłym w dotyku. Można kupić taki podkład dosyć tanio na allegro wpisując w wyszukiwanie " do salonu jednorazowy podkład" Albo po prostu kupić pled, który będzie przeznaczony tylko do tego celu - np w ikei za grosze.

Gość gość
też lubimy takie zabawy. zwykle łączę to z masażem, fajną sprawą jest podgrać oliwkę, jakieś dodatki zapachowe, aromatyzujące. Wtedy wkładamy pod prześcieradło gruby ręcznik. U nas to wystarcza, jak oliwki jest baaardzo dużo można jeszcze pod ręcznik dać folię. Ale folia jest niezbyt przyjemna, wszystko się suwa - próbowaliśmy. Najlepszy efekt był z dwoma oliwkami - trochę podgrzana do masażu i osobna porcja podgrzana mocniej - na zastosowania na szczególnie wrażliwe miejsca ciała w fazie przejścia z masażu na sex. Oczywiście pilnowanie żeby nie parzyło. Jak kapnę taką rozgrzaną i pachnącą oliwką prosto na sutek albo waginę to jest kompletnie rozbrojona, otwarta, bliska orgazmu.

Gość kochanka 87634237
Myśmy najpierw na łóżko kładli koc i na to prześcieradło. Ale teraz planujemy zrobić to na takim materacy duzym dmuchanym np z Jusk. Taki nie płaski tylko zaokrąglany:) Super sprawa:)

Gość Podróżnicy90
Czytamy te wasze komentarze i padliśmy ze śmiechu heheh.dziwimy się takim 'zacofaniom' wśród społeczeństwa :) mało wiecie i mało zaglądacie na zakazane strony hihi.wszystko jest dla ludzi.nie przejmuj się wybrudzonym prześcieradłem-wymieni się a taka zabawa będzie miłym doświadczeniem. bawcie się fajnie,poocieraj się o partnetke ile dasz rady .. kobiety to uwielbiają jako gre wstępną jak i numerek aż do orgazmu ;D ahhmmmm..lecimy raz jeszcze pieścić się na łóżeczku.