Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewyrabiajaca

pomóżcie się zdecydować...

Polecane posty

mam w portfelu 2, 38 zł do 31 października. lepiej za to kupic chleb(ale nie mam nic do niego) czy lepiej kupic 5 zupek chinskich i jesc jedna dziennie?? nie mogę się zdecydować

Gość idz na piwo
jedno bedzie

Gość liviana25
szczerze??? pewnie zebym wybrała zupki moze nie zdrowe ale lepsze od suchego chleba skoro nie ma nic do niego

Gość kup bułkę
a za reszte zupki

Gość jaśka nie oddam! moja podusia!
zainwestuj wew totolotka,może wygrasz:D

Gość nie na temat
ja bym kupila chleb.

Gość jaśka nie oddam! moja podusia!
zarób gdzieś na czarno.

Gość alboff
wbij sie kiedys do rodzinki ktoregos dnia na obiad albo pozycz od kogos z 20 zl

Gość zdecydowanie zupki
Niezdrowe to, ale smaczne i zapycha. Jak kupisz chleb, to po dwóch dniach będzie już twardy, a do 31 października Ci spleśnieje i będziesz musiała go wyrzucić.

to ok 4 zł na dzień, wystarczy ci na chleb, pasztet z biedronki, parówki i zupki chińskie, spokojnie przezyjesz do 1-go cały chleb wystarczy ci na dwa dni co najmniej

w miescie w ktorym studiuje nie mam rodziny a na bilet do domu mi nie wystarczy. pozyczyc tez nie mam od kogo bo wszyscy ktorych tu znam to studenci a wiadomo jak u nich z kasa. zarobic tez nie mam gdzie, nawet do glupiej inwentaryzacji nie potrzebuja narazie osob :(

Przyjedz do mnie do baru, nakarmie Cie tak, że na tydzień starczy :) Poważnie jakbyś była z mojego miasta to nie ma problemu.

aa...sory, myslałam że 38 zł...dopiero zobaczyłam te 2..przed... no to masz zonka :o współczuję, może idź do opieki społecznej

jestem teraz poza swoja gmina wiec jak mam sie zglosic do GOPSu?? zreszta oni i tak nam "pomagaja" od niechcenia. daja nam na 4 osoby na 3 miesiace 115 zł wiec sobie policz ile to na osobe.

wiem co to znaczy..sama kiedyś byłam studentką, miałam stawkę dzienną 8 zł na dzień i w tym dojazdy, raz zdarzyło mi sie dostać 200zł od opieki i to własnie nie z mojego miasta.. po studiach i tak wyjechałam z kraju

Gość alboff
trzeba bylo lepiej dysponowac pieniadzmi a nie nagle obudzilas sie z 2 zl w kieszeni. Ja tam czasem potrafilam nei jesc i tydzien wiec na jeden zupce pociagniesz codziennie nie przesadzajmy, ze z 5 zl ci nikt nie pozyczy ja jako studentka pozyczylambym nawet i 10 zl moze nie jakies stowki, ale kilka groszy na pewno porpos o pomoc kolezanki pewnie maja jkies zapasy kombinuj albo pojdz do piekarni czasem mozna wyprosic jakis chleb za darmo

tyle że ja wegetowałam tak przez dwa lata, zero ciuchów, kosmetyków, wyjścia gdzieś..brak butów na zimę, stroju na wf...

Gość njnj
Nie wierze, ze nie znajdziesz ani jednej osoby, ktora by ci pozyczyla 10zl, po prostu nie wierze:O

Gość bo ja nie umiem...
A nie masz czegoś do sprzedania? Telefon jaki masz? Masz jakąś stałą pracę, dochód czy coś? Chleb możesz kupić jakiś wczorajszy właśnie, bedzie tańszy, ja tam jem nawet tygodniowy nieraz :P

telefon to moj jedyny kontakt z domem wiec musialam miec. zreszta jakbym nie zaplacila to bym musiala placic kare kilka razy wyzsza i ciekawe skad bym wtedy wziela??

Gość alboff
telefonu można nie zaplacic.. zresztą masz na kartę, bo abonamentu by nikt Ci nie dal wiec moznaby bez telefonu dac rade. 100 zl masz na miesiac?? to znajdź sobie jakaś prace