Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka :::

co powinnam zrobić ???posłuchać go czy nie ??

Polecane posty

Wpakowałam się w niezłe bogno jestem z facetem który ma żoną , mam 20 lat i zaszłam w ciąże . Tamten facet okazał się świnią nie z tej ziemi mów że mam usunąć ciąże już mu mówiłam że nikomu nie powiem ale on nie wierzy grozi że mnie zniszczy , zabije , że powie wszystkim że z mną spał , że zamieni moje życie w koszmar . W sumie to już to zrobił nie wiem co robić jestem dopiero w 4 tyg boję się tego kolesia ale nie mogę usunąć tego dziecka proszę o jakieś rady

Gość centuri@n
a możesz liczyc na swoją rodzinę?

nie bardzo nie mam rodziny w Polsce moja matka jest zagranicą ale ja pracuje

tak nie usunę dziecka to nie jest zgodne z moimi zasadami

to bardzo dobrze, ze pracujesz , dostaniesz urlop macierzynski, bedziesz miala ciaglosc pracy. Potem mozesz wziac nanie , czy do zlobka dzidzia pojdzie. O alimenty wystapisz . Zastraszac Cie nie moze, bo zglosic na policje zastraszanie i namawianie do aborcji. A to jest karalne. Nie daj sie zastraszyc , to jest zalosny kolega, ktory , nie dosc, ze zapomnial gdzie jego miejsce . Teraz grunt pod nogami sie pali , wiec dostal bialej goraczki.

ja mam go podać o alimenty skoro obieca.łam że nikomu nie powiem a tak poza tym nawet nie wiem czy bym je dostała to bardzo ustawiony człowiek

Gość ala zzzzz 1
wiesz to on sobie zniszczy zycie nie Tobie, jakjego zona sie dowie to wykopie jego z domu przynjamniej tak mi siewydaje . Niedaj sie jemu zastraszyc jak bedzie tak dalej ci grozil idz z tym na policje. Poradzisz sobie :)

Gość ala zzzzz 1
naleza ci sie na dziecko , nierezygnuj ztego przydadza ci sie te pieniadze. A pozatym niech sie jego zona dowie jaki to swinia. Niedaj sie jemu pokaz ze potrafisz tez walczyc

Gość brawa dla Ciebie
bardzo mardze robisz, ze chcesz dziecko zatrzymac. Tak jak Ci juz wyzej ktos poradzil- nie daj sie zastraszyc. najwyzej jak Cie przycisnie, to jemu mow jedno, a rob swoje. przede wszystkim jak nie przestanie Cie zastaszac to bedziesz musiala pojsc na policje. A ten koles tak sie wscieka bo wlasnie panikuje, bo wie, ze to rodzi ogromne dla niego problemy. Badz silna i nie daj sie zastraszyc, bo zgadzajac sie na to co on chce na Tobie wymusic zniszczysz sama siebie.

on ma 37 lat jeszcze mi jego żony trzeba ta to dopiero wariatka

Gość centuri@n
idź porozmawiaj o tym z psychologiem (najlepiej prywatną wizytą) on powinien Cię pokierować odpowiednio - ten koleś to zwykły kolejny prostak w garniturze myślący że jak ma kasę to załatwi wszystko - najlepiej idź już teraz do psychologa i to załatw

Gość brawa dla Ciebie
miało być "bardzo mądrze robisz".

ale tu nie ma o czym mówić i tak nie usunę boję się tylko że jeszcze mi coś zrobi bo on jakiś nieobliczalny się zrobił

o alimenty powinnas go podac bezwarunkowo. Byloby to glupota, bys sama miala sie borykac tylko finansowo. Dziecko to sa potrzeby finansowe, o ktorych zapewne w tym momencie nie myslisz. Nawet jesli jestes taka honorowa ,czy pod presja , uwazam, ze pieniadze naleza sie dziecku. Chocbys miala zbierac je jako oszczednosci dla dziecka, beda jak znalazl na studia w przyszlosci. Po co ma dziecko obarczac sie kredytem studenckim. Jesli Cie zastrasza, nie boj sie zgloscic na policje.Jestes w ciazy, wiec dodatkowo nalezy Ci sie opieka. To, ze jest ustawiony nie ma nic do rzeczy. Dostaniesz tyle ile Ci sad nasadzi. Do wyprawki na dziecko, ma tak samo obowiazek sie dolozyc. Zbieraj wszystkie paragony, rachunki, ktore pozniej przedstawisz w sadzie. Nie badz dzieckiem . Jestes przyszla mama i zadbaj o siebie i dziecko.

na policje jaka siara pomyślą że jakąś dziw....jestem

Gość ala zzzzz 1
to idz zytm na policje , nieczekaj.

Gość ala zzzzz 1
niepowinnas tak myslec oni sa odtego zeby ci pomoc , a pozatym niech sobie mysla co chca . wazne jest Twoje i Twojego dziecka bezpieczenstwo. Pomysl o swoim dzieciatku

a może poczekać aż urodzę i wtedy mu powiem że albo będzie płacił albo pójdę z tym do sądu może wtedy uniknę rozgłosu

a co tu ma rozglos do rzeczy? Skoro i tak mleko sie wylalo. Jest dziecko.Bedziesz i tak musiala powiedziec dziecku kiedys o ojcu. Kiedys, ale to i tak nie do unikniecia. Policja jest zobligowana do pomocy z racji urzedu. Nie ukryjesz brzuszka . Jesli da Ci spokoj w tym momencie, to odczekaj ze zgloszeniem tego. W przeciwnym wypadku nie wahaj sie tego zrobic. Niech Ci nie przyjdzie do glowy tez podczas porodu podac ojca jako Nieznany. Bo bedzie ogromny problem to odkrecic :-(

przed chwilą był u mnie on ma jakieś problemy psychiczne zaczął mnie przepraszać i dosłownie darł się do mnie że nie mam prawa usunąć jego dziecka bo mnie zabije on chyba jakiś niezrównoważony jest

jak można coś takiego wymyślać co ja coś z głową mam na zawołanie mam kłamać ciężko mi kłamać jak muszę coś minimalnego ukryć a tu miałabym wypisywać takie rzeczy to jest aż śmieszne czy w ogóle ktoś tak robi

Gość september 3333
no i wpadlas kochana!!sciemniasz jak moja lampka hehehe.... o 12.20 piszesz cos tam ...a o 12.40 piszesz ze juz u ciebie byl i rozmawialiscie,co wpadl na piec minut i juz zdozylas to wszystko opisac na kafeterii..... ludzie nie dajcie sie tej prowokatorce!!!!!!!!!!1

Gość biale wino
PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!

przecież to wasze zdanie jakbym miała się każdym takim przejmować to bym w psychiatryku wylądowała

Gość biale wino
POWINNAS ZA BUJNA FANTAZJE

Zbieraj wszystkie dowody przeciwko niemu. Nagrywaj rozmowy telefoniczne w których Cie straszy i grozi, koniecznie nagraj też jak wymusza na Tobie aborcję!! Trzymaj wszystkie sms od niego, zbierz jaknajwięcej dowodów a potem idź na policje. Oczywiście nie dawaj po sobie poznać jak będziesz to wszystko nagrywać, nikt nie może o tym wiedzieć. Jeżeli zrobisz tak jak Ci napisałam możesz być pewna, że ten człowiek bedzie miał zasądzone alimenty i odpowie za groźby przeciwko Tobie i za namowy do aborcji.