Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola Ania 25 lat

czy sa na swiecie mezczyzni

Polecane posty

Gość wesola Ania 25 lat

dla ktorych milosc, przyjazn, lojalnosc i wernosc ,to nie sa puste slowa. Nie jestem dziewczyna, ktora ktos zranil, czy zawiodl. Zycie planowalam na etapy, najpierw studia, troszke samodzielnosci ,a teraz czas na wielka milosc. Wartosci , ktore wspomnialam ,sa dla mnie drogowskazem w zyciu. Pytam wiec......

W internecie, nawet w normalnej dyskusji, każdy broni swoich wartości. Na szczęście ludzie nie tylko dyskutują.

Gość centuri@n
fajnie , ze sobie wszystko zaplanowałaś ...:) teraz wyciągnij swój kalendarz i opisz nam cechy potencjalnego ideała godnego Twego zaplanowania...:D

Gość lekka zenada
seks pewnie tez laska planuje co do minuty :P

Gość wesola Ania 25 lat
pieknie :-D Ja jestem pozytywnie nastawiona na ......

Gość wesola Ania 25 lat
to zle , ze staram sie z glowa poukladac swoje zycie?Malo tego, swoim nierozsadnym zachowaniem , nie chcialabym tez komus skomplikowac zycia. No nie mowcie, ze to jest bez sensu :-P

Gość lekka zenada
ja tez lubie dobra organizacje, ale wygladasz na nudziare, sorry... w kazdym razie kazda potwora i tak dalej, wiec glowa do gory :P

Gość wesola Ania 25 lat
ja nudziara?Hm . Przykro, ze tak mnie postrzegasz , nie znajac mnie zupelnie. Faktem jest , ze nie biegam po dysko, ale jest tyle innych pasjonujacych rzeczy do zrobienia ,nawet dla tak zajetej do tej pory osoby.

Gość randki w ciemno
" Zycie planowalam na etapy, najpierw studia, troszke samodzielnosci ,a teraz czas na wielka milosc. " He he :-) gdyby życie można było sobie tak planować szczególnie jeśli chodzi o miłość, to byłoby naprawdę super.

Gość wesola Ania 25 lat
nie zgadzam sie z tym. Mezczyzni sa potrzebni ,nawet bardzo. Chocby, jesli zepsuje sie samochod :-P A tak powaznie, to musi znalezc sie jeden, nawet dla takiej nudziary, jak mnie ktos nazwal:-P

Gość lekka zenada
mam tylko nadzieje, ze wiesz do czego kobiety sa potrzebne mezczyznom :P. Zeby pozniej nie byla zdziwka :P

Gość randki w ciemno
Księżniczka, nie pierdziel farmazonów, że Ci facet niepotrzebny. Życie bez faceta jest tak samo do d....y, jak życie bez kobiety :D

Gość wesola Ania 25 lat
wlanie , wasnie.Sa potrzebni.Gdyby nie oni, zycie byloby bardzo puste.Komu mialybysmy wyplakiwac swoje zlosci na caly swiat? No komu?

Gość wesola Ania 25 lat
wlasnie , wlasnie :-P Glodomor -to ja? Nie pogardze nawet literkami , tez je moge zjesc :-P

Gość wesola Ania 25 lat
Ksieznczko, nie zalmuj mnie:-P Ja poprosze o meski osobnik do przytulania a i nie tylko :-D

Gość lekka zenada
nic dziwnego ze gosciu kwiatow nie potrafil otworzyc, ale moze ja o czyms nie wiem :P. Rozumiem, ze potrafisz szydelkowac, cerowac, upiec 30 rodzajow ciasta i tak dalej, jak nie to sama jestes damskim gamoniem :P

Gość wesola Ania 25 lat
nie che przyaciolek. Mam kolezanki w pracy-wystarczy az nadto.

Gość randki w ciemno
Księżniczka, z każdym dniem ubywa Ci kobiecości i stajesz się 100%-centowym facetem :D Nawet chcesz już się uganiać za dziewczynami, nie wspominając o papraniu się z naprawą auta i otwieraczem do wina ... co tylko dowodzi Twojej rodzącej się męskości ;-)

Pewnie, ze są ;) Ja takiego znalazlam :D A raczej on mnie znalazl. I to w najmniej spodziewanym przeze mnie momencie. Takze... lepiej nic nie planuj, bo w tych sprawach nigdy nie wiadomo :P

Gość wesola Ania 25 lat
ja nie umiem piec 30 rodzajow ciasta, ale duzo. Moje szarlotki, serniczki wiedenskie sa pychotkami , winko tez otworze . Ba -nawet pieklam dla znajomych -cycki murzynki :-P Niebo w mordce a na jezyku alkohol . Ale czy to wszystko? Marzy mi sie spojrzec w glebokie , wierne meskie oczy i sie w nich przejrzec, zobaczyc tam milosc i troske o mnie :-D

Gość randki w ciemno
" kocham moja białą skórzana kanape, za ktora sporo zaplaciłam " To już oznaki staropanieństwa.

Gość wesola Ania 25 lat
Panowie, wyjdzcie z ukrycia :-P Moze nie jestem najpiekniejsza , bo sa napewo tysiace piekniejszych, moze nie najmadrzejsza, bo chyle czola przed madroscia innych, ale jestem malym kroliczkiem do kochania. I moje serduszko jest wolne, do oddania w fajne lapki.

Gość randki w ciemno
To, że kiedy nie możesz obdarzyć miłością żywej istoty (czytaj : mężczyzny), to wylewasz ją na rzeczy martwe, jak właśnie kanapa lub trochę bardziej ożywione typu pies, rybki, ptaszki, chomiki itp. Stare i zgorzkniałe, stare panny się tak zachowują ... i jeszcze używają "pierdolonych" słów na lewo i prawo.