Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola Ania 25 lat

czy sa na swiecie mezczyzni

Polecane posty

Gość poszukujący miłości
No to Aniu myślimy tak samo:)

Gość poszukujący miłości
hehe, TINIO, fajnie, że tak to odbierasz, ale myślę, że za wcześnie jeszcze, żeby nas parką nazywać, jeszcze się któreś z nas spłoszy i będzie po wszystkim...;)

Gość t3w
poszukujący miłości już nabrał nadziei w to, że umoczy. Che, che, che!

Gość mówię co myśle
t3w, czy jak Ci tam, zanim się inteligentnie wypowiesz, popraw sobie ortografy;/

Gość t3w
Jakie ortografy, profesorze Miodek? :D

Albo są, tylko dostali po dupie i się w związku nie bawią, albo już dawno zajęci :P

Gość są, ale chyba wolą być sami
niż z jakąś dziewczyną... Dlaczego ? Np. dla tego : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4607625&start=0 Takich kobiety po prostu traktują jak gówno i się nimi bawią :( Kobiety i dziewczyny lubią ruchaczy, bawidamków, pięknisiów w furach rodziców, suknsynów, zdrajców i cwaniaczków (zaradnych) itp.

jejku, praca czeka, ale ten przytoczony ostatni topik jest nijak pasujacy do takich kobiet jak ja :-D Szkoda, ze takie doswiadczenia co niektorzy mezczyzni maja. Pozniej boja sie wyciagac rece po Wesole Anie :-P Ale gdzie odwaga Kkto nie ryzykuje ma zgnile jabluszko! Teraz juz naprawde znikam. Piszcie a na spacerek prosze wziac czapeczke, szaliczek a po powrocie goraca herbatka z cytrynka . Pamietajcie o tym ,bo katarki i kaszelek dostaniecie 🖐️

Gość poszukujący miłości
Tak, Aniu, masz rację, jeżeli się nie zaryzykuje, to nigdy się nie przekona człowiek to mógł zyskać (albo kogo) Zresztą ktoś tutaj kiedyś napisał, że jak się w to nie wierzy, albo się nie ma nadziei, to można z domu nie wychodzić;) Ale na szczęście, Ty się nie poddajesz i szukasz, ja też;P

Gość samotny Piotr
Autorko, jak minal dzien? Jestem pod wrazeniem takiej kobiety, jesli wszystko to co piszesz jest prawda. Szukam takiego kroliczka z oklapnietym uszkiem. Zainteresowana? 🌻

Gość poszukujący miłości
Deszczowa Panno, napisałem Tobie kilka postów wcześniej, może na poprzedniej stronie już teraz, że obawiam się, że jeśli poznałabyś kogoś takiego, jak ja, to mogłabyś się rozczarować, że życie nie zawsze jest różowe i że często trzeba napracować nieproporcjonalnie do efektów... Jednak, pomimo, że wcale Cię nie znam, to jest coś w Tobie takiego, co mnie intryguje, co każe mi tutaj zaglądać, czy może gdzieś jesteś... Chciałbym wiedzieć, co czujesz, mając nadzieję, że nie rozczarujesz się czytając tamten temat, do którego chciałaś zajrzeć, i że się jeszcze do mnie odezwiesz, pozdrawiam

Gość akurat ten mężczyzna w poście
"deszczowa panna Szkoda, ze takie doswiadczenia co niektorzy mezczyzni maja. Pozniej boja sie wyciagac rece po Wesole Anie Ale gdzie odwaga Kkto nie ryzykuje ma zgnile jabluszko! " ...był taki. dla niego miłość, przyjaźń, lojalność i wierność to nie były puste słowa. był super odważny, zaryzykował, walczył i znosił to czego większość facetów by nie zniosła i co ? i go panna traktowała jak szmatę, poniżała, a pod koniec historii potraktowała jak g.... ...a drugi z bohaterów historii, właśnie był niewierny, zdradzał, oszukiwał pannę i co ? rodzice panny go uwielbiali i córeczkę do niego przekonywali, a córeczka najwyraźniej też wolała jego. Mężczyźni o jakich pytasz są, ale widzisz. Kochają naprawdę i wiele znoszą, za co potem cierpią i nie chcą już potem specjalnie się wiązać, nie chcą się więcej otwierać przed kobietami i być z nimi szczerzy, stają się nieufni do kobiet. Zwykły dupek nie dał by się tak traktować i pójdzie do innej, albo po takim numerze zaraz sobie znajdzie następną. Dlatego tyle dupków na "rynku" , a fajni mężczyźni wolą czasem zająć się swoimi sprawami, hobby i nie wchodzić w głębsze układy z dziewczynami bo mają nauczkę, że kobiety zaraz ich wykorzystają, bo na szacunek od kobiet liczyć nie mogą, a co dopiero na coś więcej.

Gość akurat ten mężczyzna w poście
...fajny mężczyzna w obecnych czasach nie może nieraz liczyć na wiele od kobiet i ma duże szanse na to, że tak bardzo kocha, że kobieta to będzie wykorzystywać. A dupki, zdrajcy i ruchacze są jak ten drugi bohater historii, trzymają panny na krótko, oszukują, trzymają je w nieświadomości udając idealnych i panny ich szanują.

Gość poszukujący miłości
Deszczowa Panno, zaglądasz tu jeszcze?;) Pozdrawiam

Gość jeszcze mam nadzieje -on
Aniu, zagladam na kafeterie czasem, by poczytac co maja do powiedzenia mlode kobiety. Jestem bardzo zajetym zawodowo facetem, ale nie moge przepuscic zycia przez palce. Szukam wyjatkowej kobiety, dla ktorej ostatni raz ,zaryzykuje swoje emocje, serce i wiare. Do diabla ,musi byc gdzies kobieta dla mnie.Ta jedna jedyna, ktora bedzie miala chochliki w oczach na moj widok. Prosze wejdz tu i podaj maila. Napisze dlugi list i moze przekonam Cie, ze sa na swiecie mezczyni, ktorym tli sie wiara w wartosci ,o ktorych piszesz. Dbaj o siebie :-) Nie zniechece sie szybko i bede dlugo tu zagladal.

Gość 1Caster
ja taki jestem i za to mam w życiu przejebane! chyba nie warto być wiernym... uczciwym... lojalnym... i kochać naprawde :-(

korzystajac z wolnego dnia , zycze Wszystkim Kafeteriuszom wszystkiego najlepszego , samych slonecznych , pogodnych dni i spotkania swoich wymarzonych partnerow :-D - jak spedzacie dzisiejszy dzien?

Gość fajna jestes Aniu
na pewno znajdziesz ;)

Gość a do czego ci
ta swieca?

Gość niemamswojegohasla
podnoszę temat, wydaje się ciekawy, bo rzadko są poruszane takie kwestie, podobnie, jak w temacie o dziewczynach, gdzie też podniosłem, kto porozmawia? pozdrawiam

czy sa na swiecie mezczyzni dla ktorych milosc, przyjazn, lojalnosc i wernosc ,to nie sa puste slowa. są... ale co z tego? szukaj przystojnego i zaradnego , to będziesz miała rozrywkę i rzeczy na zawołanie , a nie marzysz o jakieś miłości i facecie z trudnymi do życia zasadami...

a teraz czas na wielka milosc A tu kuku - miłość nie przyjdzie. Ma zaplanowane spotkania gdzie indziej.

Gość Co mam o tym sądzić...
a czy zaradny i przystojny nie może mieć też innych cech opisanych wcześniej w tym temacie? Wydaje mi się, że jedno nie wyklucza drugiego

a czy zaradny i przystojny nie może mieć też innych cech opisanych wcześniej w tym temacie? Wydaje mi się, że jedno nie wyklucza drugiego posiada , ale tego typu go nie interesują - rozwija inne w czasie np.wyścigu szczurów