Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewyrabiajaca

kolejny weekend w samotności

Polecane posty

mam ochote na zlosc swojemu facetowi spotkac sie i przespac z jakims innym skoro on nie docenia tego co ma i obraza sie o byle co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a co ma nick do mojej osoby.. pisałam tak pod pomaranczka to zaczernilam bo byly podszywy. Nie zakladalam go pod wplywem chiwli tak jak ty swojego . A czego potrzebujesz? uzalajacych się ludzi nad sobą ?? Też spedzam weekend sama, bo siedze w pracy moj facet robi w domu jakieś tam prace. Ale nie chce oszaleć i chce wyjsc gdzies wieczorem dlatego zwolalam kobietki ze studiów i idziemy do baru. Też z tym coś zrób... a nie użalac się nad sobą ze spedzasz sama weekend, umow się z kims sądze iż to nie jest problem

uwierz że wiele razy przezywalam to ze np caly weekend siedze w domu.. ale to w dzien, a wieczorem sobie to odrabiałam:) potem niedziele przesypiałam i tyle z tego:D A facet do " nie samotnego weekendu" nie jest Ci potrzebny;))

Gość werererew
ja od 7 miesiecy od kad rozstalam sie z fcetem spedzam samotnie wekkend.Chcialabym gdzies wyjsc ale niemam ani z kim ani jak bo mam dziecko.