Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegralam swoje zycie:(

bLAGAM NIECH KTOS ZE MNA POROZMAWIA POCIESZY...:(

Polecane posty

Gość spokojnie poszukaj najpierw ad
nijak? to chyba masz problemy z mysleniem ,masz co zrobic w sądzie odnosnie spłaty ,co może komornik i jak ustalic ojcostwo.Sorry ale trzeba być niezłą oslicą zeby zrobić dziecko z przypadkowym facetem ,i nie umiec pozałatwiac swoich spraw.Dobra wróżka za ciebie tego nie zrobi.Szkoda czasu na takie durne baby.

no ja wlasnie jie wiem czemu oni nie chca pojsc mi na reke i zgodzic sie na raty:(wysmiali mnie ze takie mikroskopijne kwoty im wplacam:/

nijak ma sie to co napisalas od mojej sytuacji odnosnie miejsca zamieszkania bo ja nawet dzielnicy nie znam . to nie byl przypadkowy facet, to byl moj wybrany, ukochany i pierwszy.myslalam ze nam sie uda.bo niby czemu nie.ale wodeczka i kolesie zniszczyli wszystko. nie mam jak udowodnic jego ojcowstwa, po prostu nie mam jak!nie wypelnie naweet pozwu, bo nie mam adresu.gadalam z opiekunka socjalna, rozlozyla rece:(dla ceibie wszystjko latwe bo to ciebie nie dotyczy

Gość uspokujsie
Tego to ja nie wiem , ja po prostu zadzwoniłam i powiedziałam że chce to spłacić ale w ratach bo nie jestem w stanie zapłacić w całości , i nawet sama sobie ustaliłam jakiego dnia każdego miesiąca .

ok to najwazniejsze ze nic mi nie zrobia, bo blokuje ich moimi wplatami.dzieki sserdeczne, wiec juz sie uspokoilam, z reszta jakos dam rade,najwiekwsza padaka to komornik.znajde gdzies prace, musze.jakos sie ulozy.a moze Mariusz sie opamieta i wroci do nas.teraz nawet nie dzowni, moze ma jakies klopoty....jego tel.jest nieaktywny.mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.dzieki za wsoparcie, trzeba jakos zyc...majwyzej schudne hahahah i bede chuda jak modelka:D

gdyby słowa mogły pomagać napisałabym wszystko aby cie pocieszyć; przykro mi bardzo; nie zazdroszczę ci sytuacji; i to prawda, że żadna z nas nie wie co czujesz :( ale wierze, że masz siłe i przebrniesz przez to !!! Trzymam kciuki!!

dziekuje slicznie madzik:*:*:*:mam dla kogo zyc, modle sie i wiem ze dobry Bog mi pomoze

Gość zólw123
To ze masz niezdolnosc do pracy nie jest prawad, z enie mozesz dorobic, jesli masz dopisek niezdolna do pracy i calkowitej egzystencji znaczy ze masz jedynke, jak sama niezdolnosc to najprawdopodobniej dwojke - mowie o rencie. Mozesz pracowac na stanoiwsku osoba niepelnosprawana, jest sporo takich ofetr, pracodawcy zwolnieni sa wtedy z placenia ubezpiecznia bo masz rente. Masz 2 opcje normalna firna stanowisko przystosowane dla osoby niepelnosprawnej, 2 zakald pracy chronionej. Mozesz dorobic pewna kwote, nie pamietam ile na dzien dzisiejszy. Trzeba szukac inf w ZUS, i dopytac dokladnie o wszytsko. Wiekszosc osob na forch sa niekompetentne, bo i skad moga wiedziec o przepisach

dzieki za info, popytam,moze to szansa dla mnie

Gość the end of life jestes???
i co przelal ci te cztery tysiace na konto?

ida swieta....znow samotne, smutne,szare:(

prosze niech ktos ze mna porozmawia:)

prosze niech ktos ze mna porozmawia:)

Gość nie bój się mała
hej, jestes tam? Oni Ci nic nie moga zrobic, jak ktos juz pisal, bo splacasz, mimo, ze to male kwoty. Poza tym wlasnie w Lublinie jest centrum ksiegowe TP SA i tylko trzeba poszukac gdzie sie miesci a na pewno mozna tam probowac szukac pracy. Tu masz maila, moze tedy dotrze Twoja aplikacja, ale to jest ogolny mail do aplikacji to nie wiem czy jak szukaja na inne stanowiska to wezma Cie do jakiegos telemarketingu, wpisywania danych czy cos (tylko w adresie nie ma przerw, wiec je sobie usun, jakby co) oferta.pracy @ telekomunikacja.pl

Gość Luna...mama 6mies. Konrada
wiem co czujesz tez jestem sama z dzieckiem i jestem zalamana... pocieszmy sie razem